lup

Hvad vil du vide om

a3 målSøg her:

a3 mål

18. juli 2018: Velkommen til siden om a3 mål, hvor du finder alt om a3 mål. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området a3 mål: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af a3 mål samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, a3 mål, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på a3 mål, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, a3 mål og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. A3 mål rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om a3 mål i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af a3 mål halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres a3 mål. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Roseau, Hanoi, Doha, Bangkok, Bern, Luxembourg, Khartoum, Athen, Kabul, Budapest, Vilnius, Santiago de Chile, Port of Spain, Damaskus, Nairobi, Baku, Suva, Lima, Juba, Freetown, Pretoria, Madrid, Washington D.C., Bangui, Gaborone, Minsk, Windhoek, Tallinn, Funafuti, Phnom Penh, Sarajevo, Montevideo, Bryssel, New Delhi, Guatemala City

Læs mere »

Nyheder

Britisk chokoladegigant har testet butikker i København: Nu skal virksomheden være global
Efter at have testet det danske marked i tre år, er den britiske chokoladefabrikant Hotel Chocolat nu klar til indtage nye markeder.
18 July 2018 | 1:43 pm

B&O-konkurrents børsnotering skal bryde mønsteret
Den amerikanske audioproducent Sonos, der planlægger en børsnotering inden for de nærmeste to-tre uger, har en stor udfordring med at overbevise investorerne om, at hardware er en god investering.
18 July 2018 | 4:34 am

Forbrugerombudsmand: Airbnb skal rette ind
Europæiske forbrugermyndigheder mener, at Airbnb for sent i processen oplyser samlet pris for en overnatning.
17 July 2018 | 10:13 am

Airbnb får advarsel af EU-Kommissionen
Airbnb, der har opnået stor popularitet både i Danmark og verden over, får nu en advarsel fra EU-Kommissionen. Ifølge kommissionen tilbageholder udlejningssiden oplysninger om priser og fusker med forbrugernes rettigheder.
16 July 2018 | 3:04 pm

Nye mørke skyer over Magasins britiske ejer
Krisen strammer til omkring Magasins britiske ejer, Debenhams. To fremtrædende britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for leverandørerne, hvis stormagasinkæden får problemer med at betale.
16 July 2018 | 10:49 am

Medicinselskab får bøde på 30 milliarder: Babypudder med asbest har givet 22 kvinder kræft i underlivet
En domstol slog torsdag fast, at det amerikanske medicinselskab Johnson & Johnsen skal betale 30 mia. kr. til 22 kvinder, fordi flere af selskabets talkum-produkter indeholder asbest, som fik kvinderne til at udvikle kræft.
13 July 2018 | 7:40 am

Medie: Novo på vej med stor fyringsrunde i Japan
Novo Nordisk har informeret sin japanske afdeling om, at selskabet forventer at afskedige 10-13 pct. af arbejdsstyrken i Japan, svarende til over 100 medarbejdere, inden udgangen af i år.
11 July 2018 | 3:15 pm

Novos kronjuvel må vige fra tronen i USA
Efter flere års tung dominans på det amerikanske marked er Novos topmiddel, Victoza, ikke længere det mest populære middel i den såkaldte GLP-1-klasse. Novos største sællert overlader førerpostionen til amerikansk konkurrent.
9 July 2018 | 5:00 am

Coloplasts tidligere topchef rykker ind i bestyrelsen hos rival
Britiske Convatec, der er en af Coloplasts konkurrenter, har hentet et nyt bestyrelsesmedlem med stor erfaring fra netop den danske medicovirksomhed.
4 July 2018 | 9:39 am

Ny topchef skal omskrive »den negative historie« om Lundbeck
Mens Kåre Schulz skabte vækst med effektivering, står Lundbecks nye topchef med en noget anden udfordring. Ifølge analytikere skal investorerne have andre briller på, når de tænker på medicinalikonet.
2 July 2018 | 2:30 pm

Det er pinligt, at Danmark trækker bundplacering i ligestilling, mens alle vores nordiske naboer topper
Vi skal tilbage til 1969 for at forstå, hvorfor kvinder stadig tjener mindre end mænd.
18 July 2018 | 12:18 pm

Margrethe Vestager giver Google bøde på 32 milliarder kroner
Google får 90 dage til at rette ind. Ellers vanker der dagbøder på op til fem procent af global omsætning.
18 July 2018 | 11:09 am

Skiftede Trump egentlig mening om anklager mod Rusland? Fem små ord gør en stor forskel
Den amerikanske tv-station CNN har indsamlet en række eksempler på, at Donald Trump flere gange har antastet den amerikanske efterretningstjenestes anklager mod Rusland.
18 July 2018 | 10:12 am

Københavns Kommune har tilsyneladende ikke styr på egen kunst
500 kunstværker synes forsvundet i bureaukrati: Københavns Kommune kan ikke redegøre fr deres placering, og deres placering er opgivet som: Ukendt
18 July 2018 | 9:58 am

Selvfølgelig lyver Trump, men det er en meningsfuld løgn
Mandag accepterede USA's præsident Putins ord for, at Rusland ikke har påvirket det amerikanske valg. Det var imidlertid en fortalelse, sagde Donald Trump i går. Men det er naturligvis ikke sandt, vurderer USA-analytiker Mirco Reimer-Elster.
18 July 2018 | 9:52 am

Læs mere »

a3 mål


18. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for a3 mål for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem a3 mål teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks a3 mål grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Det skandaløse forløb omkring Sundhedsplatformen viser, at det ikke er alle opgaver, regionerne er i stand til at løfte.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende a3 mål, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som a3 mål sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling a3 mål (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som a3 mål. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give a3 mål mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Nairobi, Tripoli, Bras, Dusjanbe, Kuala Lumpur, Lusaka, Budapest, Abu Dhabi, Antananarivo, Teheran, Tirana, Skopje, Valletta, Vilnius, Dublin, Manila, Juba, Lom, Panama City, Brazzaville, Bangui, Port-au-Prince, Andorra la Vella, Mbabane, Kuwait City, Moskva, Guatemala City, Banjul, Tunis, New Delhi, Djibouti, Chisinau, Madrid, Bisjkek, Yaren

Se mere »