lup

Hvad vil du vide om

åbent husSøg her:

åbent hus

23. januar 2018: Velkommen til siden om åbent hus, hvor du finder alt om åbent hus. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området åbent hus: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af åbent hus samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, åbent hus, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på åbent hus, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, åbent hus og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. åbent hus rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om åbent hus i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af åbent hus halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres åbent hus. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Kuwait City, Damaskus, Belmopan, Kingstown, Bandar Seri Begawan, Freetown, Paramaribo, Lissabon, Wien, Santo Domingo, Oslo, Castries, Teheran, Honiara, Vientiane, Accra, Kabul, Bujumbura, Singapore, Ankara, Skopje, Helsingfors, Palikir, Male, Brazzaville, Lom, Budapest, Lusaka, Juba, Havanna, Niamey, Vaduz, Montevideo, Beijing, Antananarivo

Læs mere »

Nyheder

Seriemordere, 80erbørn og dystopi giver Netflix kraftig vækst
De sidste tre måneder af 2017 var stærke for Netflix, der fik 8,3 millioner nye abonnenter. Det viser regnskab.
23 January 2018 | 9:00 am

Dundrende underskud hos SE & HØR-ejere: »Vi har ikke gjort noget forkert«
Aller Media A/S præsenterer et underskud på 31 millioner kroner i sit seneste årsregnskab, hvor især annonceindtægterne har svigtet. Næste år bliver bedre, lyder det mediekoncernens direktør.
18 January 2018 | 1:21 pm

Medie og politiker i nyt eksperiment: Ingen Facebook i to uger
Tv-kanalen TV MIDTVEST og folketingspolitikeren Simon Kollerup (S) dropper Facebook i to uger. De vil teste, om det er muligt at klare sig uden det sociale medie i en tid, hvor vi alle er blevet storforbrugere.
15 January 2018 | 12:00 pm

Facebook begrænser nyhedsstrøm for at gøre plads til venner
Det sociale medie vil have brugerne til at bruge mindre tid på Facebook, siger produktmanager.
12 January 2018 | 2:14 am

Amazon vil byde på ombejlede Premier League-rettigheder
Amazon.com har planer om at sende engelsk Premier League-fodbold i fremtiden.
5 January 2018 | 1:02 pm

Støjberg roser afpresset bager for at gå til politiet
Ejer af raseret bageri takker de mange, som har doneret penge til, at han kan åbne en ny forretning.
23 January 2018 | 1:58 pm

Pape efter LA-kritik af dataforslag: Vi er jo ikke DDR
Justitsministeren kan ikke forstå kritikken af regeringens forslag til en ny datalov fra oppositionen og LA.
23 January 2018 | 1:54 pm

Færing efter Puigdemont-møde: En time er ikke nok
Mødet mellem separatistleder og danske politikere blev brugt til at skabe klarhed om situationen i Catalonien.
23 January 2018 | 1:25 pm

Løkke vil ikke kommentere catalansk besøg
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tier om besøg af catalansk separatistleder Carles Puigdemont.
23 January 2018 | 1:14 pm

Venstre åbner døren for Villum Christensen som borgmester
Venstre i Slagelse agter ikke at spænde ben for, at Villum Christensen (LA) bliver borgmester om to år.
23 January 2018 | 12:57 pm

Læs mere »

åbent hus


23. januar 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for åbent hus for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem åbent hus teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks åbent hus grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Her mod årets afslutning flyder alverdens spilmedier over med kåringer af årets bedste computerspil. B.dk giver her et samlet overblik.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende åbent hus, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som åbent hus sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling åbent hus (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som åbent hus. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give åbent hus mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Bangui, Belmopan, Banjul, Abu Dhabi, Lusaka, Beograd, Buenos Aires, Kingston, Dusjanbe, Yaound, Prag, Vatikanstaten, Basseterre, Montevideo, Kuwait City, Tallinn, Nairobi, Jakarta, Palikir, Ljubljana, Bridgetown, Conakry, Amsterdam, Kinshasa, San Salvador, San Marino, Washington D.C., Malabo, Gaborone, N'Djamena, Asjkhabad, San Jos, Kairo, Seoul, Asunci

Se mere »