lup

Hvad vil du vide om

afkastSøg her:

afkast

23. juli 2018: Velkommen til siden om afkast, hvor du finder alt om afkast. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området afkast: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af afkast samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, afkast, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
En højere efterløns- og folkepensionsalder vil sammen med en dramatisk stigning i antallet af raske og rørige ældre medføre radikale ændringer i medarbejdersammensætningen på danske arbejdspladser i de kommende år.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på afkast, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, afkast og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Afkast rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om afkast i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af afkast halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres afkast. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Melekeok, Tripoli, Valletta, Gaborone, South Tarawa, N'Djamena, Kigali, Antananarivo, Kuala Lumpur, Algier, Manila, Managua, Bogot, Sucre, Djibouti, Singapore, Brazzaville, Cayenne, Vaduz, Athen, Muskat, Rabat, Tel Aviv, Kinshasa, Beirut, Amsterdam, Bukarest, Praia, Tallinn, Tokyo, Pretoria, Luxembourg, Juba, Bujumbura, Islamabad

Læs mere »

Nyheder

Brøndby-chef jagter erstatning for midtbanesalg

Søndag spillede Brøndby IF for første gang kamp efter salget af midtbaneprofilen Christian Nørgaard.

Det skete med hjemmekampen i Superligaen mod Vejle i et opgør, der endte 1-1.

Cheftræner ...


22 July 2018 | 9:16 pm

Tysk stjerne stopper på landsholdet efter fotokritik

Mesut Özil har spillet sin sidste landskamp for Tyskland.

Søndag meddelte Arsenal-spilleren, at han stopper på det tyske landshold efter stor ballade omkring et foto af Özil og den tyrkiske præside...


22 July 2018 | 7:19 pm

Oprykkerne fra Vejle overrasker med 1-1 i Brøndby

Oprykkerklubben Vejle Boldklub fortsætter den flotte tilbagevenden til Superligaen.

Efter en sejr i premieren fik de rødblusede søndag et uafgjort resultat med fra udekampen i Brøndby, hvor en tidl...


22 July 2018 | 6:09 pm

AGF og FCN deler i chancerigt opgør i Aarhus

AGF og FC Nordsjælland spillede søndag eftermiddag 1-1 i Superligaen i Aarhus.

Det uafgjorte resultat betyder, at både AGF og FCN har to point efter lige så mange kampe i sæsonen.

FCN domine...


22 July 2018 | 4:53 pm

OB kommer tilbage og får point mod SønderjyskE

En stærk anden halvleg af OB sikrede fynboerne et enkelt point, da de søndag eftermiddag spillede 2-2 på hjemmebane mod SønderjyskE i Superligaen.

SønderjyskE var ellers foran 2-0 ved pau...


22 July 2018 | 2:17 pm

Landmænd er klar til at pøse gylle på brændende marker
Hvis der går ild under høsten, er landmænd klar til akut nabohjælp - gylle er lige så godt som vand.
22 July 2018 | 7:22 pm

Beboere på botilbud er evakueret efter rygende brand
Brand på bo- og behandlingstilbud for mennesker med psykiske problemer øst for Horsens udvikler kraftig røg.
22 July 2018 | 6:10 pm

Kræftpatient til kamp mod Sundhedsplatformen: »Jeg frygter, at jeg får færre år på Jorden, hvis jeg lader være«
Alice Bergstein har været kræftpatient i 12 år. Udover kampen mod kræften, så kæmper hun også mod et sundhedssystem, der ifølge hende er ramt af fejl, usikkerhed og travlhed. Da Sundhedsplatformen kom, gik det hele »fra slemt til værre«.
22 July 2018 | 5:05 pm

Færøerne vil til OL under eget flag
Færingerne har skruet op for en kampagne, der skal få Den Internationale Olympiske Komité til at lukke dem ind i varmen.
22 July 2018 | 4:48 pm

»Retzina er smagen af dårlig ferie, og den fører vi ikke her«
DMI har varslet hedebølge i den kommende uge, hvor temperaturen når op på 30 grader. Hvis man boede i Sydeuropa, ville man trække på skuldrene, men ikke os! Næh, vi hopper i havnen, smug-griller trods afbrændingsforbud og drikker rosé i stride strømme.
22 July 2018 | 4:44 pm

Renten falder! Ja, og det er faktisk skidt
Boligejere kan juble, når renten tager endnu et dyk. Men så er det positive egentlig også sagt.
22 July 2018 | 10:01 pm

Jobcentret tog alt fra mig. Jeg mistede retten til mine erfaringer, til virkeligheden, til mit sprog, mit hjem og min krop
For mig blev mødet med jobcentret lig følelsen af at være et ikkemenneske. Jobcentret bør tale mere til mennesket.
22 July 2018 | 10:01 pm

Outlook-kalenderen startede i mit hoved, når jeg vågnede klokken 3.18 eller 4.29
Det skulle være godt for næsten alt, men rigtig mange har svært ved at sove. En række af Politikens kulturjournalister reflekterer over søvnproblemer. Her er det Bo Søndergaard, som ikke drømmer sig tilbage til dengang, han var chef ...
22 July 2018 | 8:35 pm

Politikens kunstanmelder anbefaler cool, mystisk og provokerende papirkunst
Har du brug for at søge skygge i sommervarmen, anbefaler Mathias Kryger her tre papirkunstudstillinger som en kulturel sommerferieaktivitet.
22 July 2018 | 8:17 pm

Skovbrande kommer til at koste Sverige enorme summer
Brændt træ, slukning og oprydning efter brandene i Sverige vil koste ufattelige summer, siger skovejerformand.
22 July 2018 | 7:47 pm

Læs mere »

afkast


23. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for afkast for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem afkast teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks afkast grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende afkast, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som afkast sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling afkast (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som afkast. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give afkast mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Chisinau, San Jos, San Marino, Maseru, Bryssel, Porto-Novo, Tokyo, Kairo, Beograd, Colombo, Kingstown, Havanna, Podgorica, Niamey, San Salvador, Dusjanbe, Teheran, Katmandu, Monrovia, Lilongwe, Managua, Thimphu, Asmara, Washington D.C., Lissabon, Apia, Ljubljana, Bisjkek, Nassau, Zagreb, Kinshasa, Naypyidaw, Santiago de Chile, Nairobi, Tasjkent

Se mere »