lup

Hvad vil du vide om

aida-modellenSøg her:

aida-modellen

22. april 2018: Velkommen til siden om aida-modellen, hvor du finder alt om aida-modellen. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området aida-modellen: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af aida-modellen samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, aida-modellen, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Langt de fleste tilbud om at investere i ny kryptovaluta er svindel kun med det formål at stjæle penge fra investorer, konkluderer ny undersøgelse.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på aida-modellen, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, aida-modellen og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Aida-modellen rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om aida-modellen i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af aida-modellen halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres aida-modellen. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Mogadishu, Yaound, Conakry, Canberra, Stockholm, Bangui, Seoul, Bukarest, Kabul, Nairobi, Kingston, Port Moresby, Teheran, Dakar, Ankara, Malabo, Bratislava, Saint George's, Dodoma, Tbilisi, South Tarawa, Rom, Monrovia, Prag, Helsingfors, Havanna, Katmandu, Naypyidaw, Taipei, Libreville, Rabat, Madrid, Bagdad, Bangkok, Quito

Læs mere »

Nyheder

Når der går horror i Barnaby
Netflix-serien »Requiem« blander effektivt britisk TV-krimi med amerikansk popcorn-horror.
22 April 2018 | 6:00 pm

Her er alle årets vindere
Værsgo - samtlige vindere af Berlingske Klassiske Musikkonkurrence 2018. Og vel mødt til den store finalekoncert 16. juni i Tivoli!
22 April 2018 | 4:51 pm

»Jeg kunne høre manden hviske til sin kone: 'Der kommer Danmarks mest upopulære mand'«
I ti år var Christian S. Nissen generaldirektør for DR, som han brutalt vendte op og ned på. Han kalder regeringen medieudspil for det mest markante siden etableringen af TV 2 og synes, at Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti har 100 pct. ret, når han siger, at politik handler om holdninger og følelser.
22 April 2018 | 3:31 pm

Derfor er jeg færdig med ordet »mesterværk«
For mig er ordet mesterværk blev til noget, der hører fortiden til, ligesom smagen af min mors kørvelsuppe på barndommens Amager og ligesom duften af madeleinekage i Marcel Prousts »På sporet af den tabte tid«.
22 April 2018 | 1:00 pm

»Smålighed er nok det absolut værste«
Visse spørgsmål er evigt aktuelle. Hver mandag stiller vi nogle af dem til en kendt dansker. I dag Dorte Mandrup, arkitekt.
22 April 2018 | 12:13 pm

Konsensus er godt, men der skal også kunne træffes beslutninger
Der spørges i denne uge til en særlig beslutningsmodel i bestyrelser, som dog ikke umiddelbart er velvalgt til at få truffet beslutninger med.
22 April 2018 | 8:30 am

Kvinderne har kastet sig over aktiemarkedet - og de gør det godt
Traditionelt set har kvinder kun ejet omkring en tredjedel af aktiebeholdningen, men fagfolk og organisationer oplever større interesse. Kvinder ser mere på aktier – og de har måske det bedste øje til det.
21 April 2018 | 5:00 am

Flere boligejere har fundet livrem og seler frem
Flere og flere boligejere tager sikre lån, selv om de kan være op til fem gange dyrere end det billigste alternativ.
20 April 2018 | 3:00 pm

Læs mere »

aida-modellen


22. april 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for aida-modellen for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem aida-modellen teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks aida-modellen grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende aida-modellen, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som aida-modellen sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling aida-modellen (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som aida-modellen. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give aida-modellen mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Yaren, Bryssel, Rom, Valletta, Funafuti, Asunci, Tbilisi, Bratislava, Port Moresby, Moskva, Abidjan, Honiara, Djibouti, Basseterre, N'Djamena, Doha, Brazzaville, Riga, Tasjkent, Minsk, Santiago de Chile, Kigali, Bogot, Havanna, Nairobi, Andorra la Vella, New Delhi, Saint John's, Hanoi, Bisjkek, Monrovia, Gaborone, Stockholm, Bukarest, Vilnius

Se mere »