lup

Hvad vil du vide om

amagerSøg her:

amager

18. juli 2018: Velkommen til siden om amager, hvor du finder alt om amager. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området amager: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af amager samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, amager, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Netavisen Pio har modtaget fast årlig støtte fra flere LO-forbund og påberåber sig samtidig at være uafhængig af organisationer. Venstre vil nu undersøge, om Pio bør tilbagebetale mediestøtte. Pio-redaktør afviser kritikken.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på amager, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, amager og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Amager rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om amager i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af amager halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres amager. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Kuala Lumpur, Mogadishu, Berlin, Manila, London, Caracas, Yaren, Bagdad, Castries, Lilongwe, Hanoi, Asunci, Minsk, Lusaka, Beirut, Male, Prag, Helsingfors, Paris, Port-au-Prince, Sarajevo, Islamabad, Budapest, Dakar, Bangkok, Cayenne, Bryssel, Kuwait City, Madrid, Maseru, Buenos Aires, Bras, Dublin, Damaskus, Bridgetown

Læs mere »

Nyheder

Elon Musk undskylder for kommentar til dykker i grottedrama
Tesla-rigmanden Elon Musk har på det sociale medie Twitter givet en undskyldning til en britisk dykker, som hjalp med at redde 12 drenge og deres fodboldtræner ud af en grotte i Thailand.
18 July 2018 | 7:56 am

Storbritannien investerer trecifret millionbeløb i rumkapløb
Storbritannien har netop taget hul på en ny investeringspulje på over 400 millioner kroner - det er er dog en investering i et marked, der allerede er 2,1 billioner værd. Rummet er blevet big business.
18 July 2018 | 5:42 am

EU og Japan underskriver omfattende frihandelsaftale
EU og Japan har tirsdag underskrevet en omfattende frihandelsaftale, som EU-præsident Donald Tusk kalder "et klart budskab" mod protektionisme.
17 July 2018 | 11:26 am

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan
Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.
17 July 2018 | 6:28 am

Fed-chef frygter recession - vil ikke hæve renten meget mere
Chefen for den amerikanske centralbanks, Federal Reserves, afdeling i Minneapolis, Neel Kashkari, tør ikke tage risikoen og tro, at det er anderledes denne gang.
17 July 2018 | 4:25 am

Odense-spiller var ’chokeret og skuffet’ – nu skifter hun til ligarivaler

Der er kommet styr på antallet af målmænd hos Odense Håndbold, efter at de pludselig havde en tilovers.

Emily Sando, som i april fik besked på, at hun måtte se sig om efter ny arbejdsgiver, ski...


18 July 2018 | 12:22 pm

KIF Kolding henter målmand: - Jeg måtte forfølge denne spændende mulighed

KIF Kolding har hentet målmand Anders Petersen tilbage til klubben til den kommende sæson.

Den 35-årige målvogter har tidligere spillet i klubben i ni år fra 2002 til 2011. Siden har han spille...


18 July 2018 | 11:08 am

Bo Spellerberg bliver spillende træner i Schweiz

Håndboldspilleren Bo Spellerberg bliver spillende træner i schweiziske TSV St. Otmar Handball St. Gallen. 

Det meddeler klubben på sin hjemmeside. 

- For en måned siden gjorde TSV ...


17 July 2018 | 5:10 pm

Tysk håndboldægtepar skifter til hver sin klub i Danmark

Tilbage i april kunne TV 2 SPORT erfare, at ægteparret Nina og Susann Müller var på vej til dansk håndbold. På det tidspunkt var begge spillere suspenderet i deres tyske klub, Bietigheim.

Ifølge TV...


12 July 2018 | 12:11 pm

Landstræner varsler markante ændringer i brugen af Mikkel Hansen

Færre defensive pligter og flere pauser. Stjernen har brug for at blive skånet.

Ved det kommende håndbold-VM vil træneren for det danske håndboldlandshold, Nikolaj Jacobsen, sørge for at skåne Mikk...


9 July 2018 | 7:06 am

Læs mere »

amager


18. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for amager for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem amager teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks amager grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende amager, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som amager sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling amager (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som amager. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give amager mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Apia, Caracas, Athen, Tegucigalpa, Funafuti, Nouakchott, Chisinau, Dakar, Phnom Penh, Tunis, Washington D.C., Pyongyang, Stockholm, Teheran, Sarajevo, Algier, San Marino, Yaound, Bissau, Panama City, Bagdad, Reykjavik, Andorra la Vella, New Delhi, Oslo, Zagreb, Dalap-Uliga-Darrit, Kinshasa, South Tarawa, Podgorica, Minsk, Malabo, Windhoek, Tallinn, N'Djamena

Se mere »