lup

Hvad vil du vide om

dansk engelskSøg her:

dansk engelsk

21. juni 2018: Velkommen til siden om dansk engelsk, hvor du finder alt om dansk engelsk. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området dansk engelsk: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af dansk engelsk samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, dansk engelsk, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på dansk engelsk, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, dansk engelsk og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Dansk engelsk rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om dansk engelsk i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af dansk engelsk halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres dansk engelsk. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Addis Abeba, Melekeok, Tbilisi, Maputo, Kuala Lumpur, Pretoria, Bangkok, Ottawa, Beirut, Port Vila, Havanna, Dodoma, Basseterre, Beijing, Kampala, Katmandu, Amsterdam, Jerevan, Bamako, Hanoi, Andorra la Vella, Pyongyang, Podgorica, Vientiane, Tasjkent, Asjkhabad, Nairobi, Ulan Bator, Dili, Tel Aviv, Paramaribo, Antananarivo, Colombo, Manila, Kigali

Læs mere »

Nyheder

Spellerberg forlader dansk håndbold: - Jeg har altid troet, jeg skulle slutte i Kolding

Efter 16 sæsoner er en æra i KIF Kolding forbi. En legende siger farvel. 

Bo Spellerberg har været synonym med KIF-trøjen siden 2002, men efter sommerferien forlader han både kl...


21 June 2018 | 1:42 pm

Håndbold-koryfæ vender hjem til KIF Kolding

I slutningen af maj annoncerede håndboldklubben KIF Kolding København, at den ville få et nyt navn, en ny bestyrelse samt en millionindsprøjtning til den kommende sæson.

Samtidig er klubb...


21 June 2018 | 8:58 am

EHF-præsident kræver flere hold med til VM-slutrunderne

Når de danske håndboldherrer om to et halvt år - i år 2021 - formentlig skal til VM i Egypten, kan det blive til den største VM-slutrunde i historien. 

I hvert fald kræver præsidenten for det europ...


21 June 2018 | 8:34 am

Prestigefyldt håndbold-kåring aflyst for første gang i 24 år

De nominerede er for længst offentliggjort, men der bliver ikke kåret nogen vinder i kampen om at blive verdens bedste håndboldspiller i 2017.

For første gang i 24 år bliver den prestigefyldte tite...


20 June 2018 | 8:29 pm

Danmark går glip af værtskab for EM i herrehåndbold

Danmark kommer ikke til at være vært for EM i håndbold for mænd i 2022 eller 2024.

Det står klart, efter at Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) onsdag på sin kongres i Glasgow valgte at give værts...


20 June 2018 | 12:31 pm

Gode afkast i gaming
Gaming- og gambling-industrien har vind i sejlene, og flere selskaber har det seneste år leveret 2- og 3-cifrede afkastprocenter. Spørgsmålet er, om branchen er løbet for stærkt, og om vi er vidne til en boble, der kan springe når som helst. Det mener Mads Christiansen dog ikke. Som privat investor med speciale i gaming og gambling-selskaber er han fortsat positiv på branchens vegne og ser bl.a. mod Sverige, når han skal finde investeringsmuligheder. Hør hvilke, i dagens udsendelse. I studiet er også Phillip Gunst, der beretter om det seneste indkøb til porteføljen, og Lars Persson, der leverer input om dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.
21 June 2018 | 2:00 pm

Europæiske aktier: Danske aktier i yderpositioner i negativt marked
Danske aktier indtager markante positioner i torsdagens europæiske aktiemarked, hvor Novo Nordisk og Ambu indtager pladser i henholdsvis top og bund i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks.
21 June 2018 | 11:24 am

Nationalmuseet gennemfører massive besparelser
Nationalmuseet skal spare 30,6 millioner kroner om året, svarende til knap 10 pct. af museets samlede budget. Det sker bl.a som følge af regeringens besparelser på kulturlivet.
21 June 2018 | 12:26 pm

Stillingen i Danmarks gruppe

21 June 2018 | 12:24 pm

Danmark spiller 1-1 efter endnu et VAR-straffespark
Christian Eriksen scorede Danmarks hurtigste VM-mål i 20 år, men det gav kun et point.
21 June 2018 | 11:35 am

Her er de 11 spillere, der skal sende Danmark videre ved VM
Lasse Schöne overtager William Kvists plads på VM-holdet, der ellers stiller op på samme måde som mod Peru.
21 June 2018 | 10:55 am

Animationslegende er fortid hos Disney-Pixar efter »upassende adfærd«
61-årige John Lasseter, der grundlagde Pixar i 1986, afløses af en duo.
21 June 2018 | 10:55 am

Læs mere »

dansk engelsk


21. juni 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for dansk engelsk for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem dansk engelsk teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks dansk engelsk grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende dansk engelsk, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som dansk engelsk sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling dansk engelsk (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som dansk engelsk. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give dansk engelsk mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Niamey, Port-au-Prince, Banjul, Lom, Paramaribo, Bukarest, Port of Spain, Vaduz, Doha, Dili, Sofia, Madrid, Freetown, Kairo, Ottawa, Havanna, Lissabon, Nuuk, Bagdad, Baku, Mogadishu, Kigali, Podgorica, Singapore, Brazzaville, Dusjanbe, Monaco, Athen, Bern, Port Moresby, Naypyidaw, Bratislava, Kingstown, Riyadh, Wien

Se mere »