lup

Hvad vil du vide om

festabeSøg her:

festabe

27. maj 2018: Velkommen til siden om festabe, hvor du finder alt om festabe. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området festabe: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af festabe samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, festabe, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Lige siden starten af januar har det hen over foråret bølget frem og tilbage på aktiemarkederne. Det har været usædvanligt urolige markeder, hvis man sammenligner med de seneste 3-4 år. Den underliggende dagsorden har hele tiden været, at bedre makroøkonomi i både Europa og USA ville få centralbankerne til at stramme op, og det er ikke godt nyt for aktiemarkederne.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på festabe, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, festabe og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Festabe rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om festabe i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af festabe halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres festabe. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, San Salvador, New Delhi, Valletta, Oslo, Kairo, Yaren, Bratislava, Monaco, Seoul, Bujumbura, Port Moresby, Guatemala City, Sucre, Kigali, Dusjanbe, Jerevan, Prag, Funafuti, Banjul, Kuwait City, Dalap-Uliga-Darrit, Budapest, Rom, Kingstown, Luxembourg, Nuuk, Andorra la Vella, Kabul, Nairobi, Apia, Baku, Zagreb, Wien, Khartoum, Mogadishu

Læs mere »

Nyheder

FAKTA: Det sagde de om kronprins Frederik
Dronningen, statsministeren og kronprinsesse Mary holdt taler ved kronprinsens 50-års fødselsdag.
26 May 2018 | 9:54 pm

Mary: Du griner ad dine egne vittigheder
Kronprinsesse Mary fortæller om en kronprins med mange facetter. Børnene synes, han er en dårlig taber.
26 May 2018 | 9:48 pm

Dronningen til Frederik: Papa var stolt af dig
Kronprinsen har gennem årene lært at bide tænderne sammen, siger dronning Margrethe i sin tale til sin søn.
26 May 2018 | 7:51 pm

På udflugt med hr. butterfly: »Vi danskere er slet ikke så kulturfattige, som vi selv tror«
Skal kunsten absolut være folkelig? Skal man måle dens effekt på samme Djøf-måde som alt andet? Michael Bojesen har siden nytår været formand for Statens Kunstfond. Her har han sat en fed streg under opgaven med at få danskerne til at forstå, hvorfor det er vigtigt, at deres skattepenge går til kunst.
26 May 2018 | 4:33 pm

Dansk Danseteater er i absolut topform
Livsrum, undertrykkelse og sårbarhed er elementer i Generators nye gedigne, let tilgængelige og vedkommende koreografier.
26 May 2018 | 2:00 pm

»Det er ikke en kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde«
Gorm's, MASH, Madklubben, Sticks'n'Sushi og ti andre restaurantkæder vil med et nyt initiativ, Restauratørernes Garantiordning, sætte økonomisk, socialt og ikke mindst miljømæssigt ansvar højt på dagsordenen. Men er det blot gode intentioner, eller batter det virkelig?
26 May 2018 | 12:00 pm

Pandora-formand efter stort kursfald: Jeg har fuld tillid til topchef
Pandora har været i heftig modvind på aktiemarkedet de seneste to uger efter et skuffende regnskab for første kvartal, hvor særligt væksten i Kina var skuffende, men der er fortsat tillid til, at topchef Anders Colding Friis er den rette til at løse udfordringerne.
25 May 2018 | 10:50 am

Stigende omkostninger trækker bundlinjen ned hos A&O
Byggevaregrossisten A & O Johansen havde fremgang på toplinjen i første kvartal, men stigende omkostninger gav dog tilbagegang længere nede i regnskabet. Selskabet har nu iværksat "handlinger til imødegåelse af øget omkostningsforbrug".
25 May 2018 | 10:49 am

Køkkenfest for Miele i Danmark sidste år
Det er gået solidt frem for Miele i Danmark, der laver hårde hvidevarer og servicetjek, viser regnskab.
25 May 2018 | 5:10 am

Supermarkedskæmpen Coop sender plastikvatpinde på porten
Som led i en kampagne for at mindske plastikforurening vil Coop ikke længere sælge vatpinde af plast.
25 May 2018 | 4:44 am

Danske Bank kan have hvidvasket flere milliarder end hidtil antaget
En rapport fra det estiske bagmandspoliti anslår, at der er hvidvasket for flere milliarder end hidtil antaget i Estland. Det er dog uklart, om det er sket igennem Danske Banks estiske afdeling.
25 May 2018 | 8:55 am

Ministre: Hvidvasksagen er ikke afsluttet for Danske Bank
Danske Bank kan meget vel stå over for flere myndighedssager som følge af hvidvask-skandalen i landets største bank. På et åbent samråd fredag understregede både erhvervsministeren og justitsministeren, at sagen ikke er afsluttet.
25 May 2018 | 8:46 am

DAB opjusterer efter positiv udvikling på nedskrivninger
Udviklingen på nedskrivninger og afkast på værdipapirer har været bedre end ventet, og det fører til en opjustering af forventningerne til 2018 for Danske Andelskassers Bank (DAB).
25 May 2018 | 7:36 am

Deutsche Bank bekræfter massefyring

24 May 2018 | 5:42 am

Læs mere »

festabe


27. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for festabe for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem festabe teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks festabe grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Lige siden starten af januar har det hen over foråret bølget frem og tilbage på aktiemarkederne. Det har været usædvanligt urolige markeder, hvis man sammenligner med de seneste 3-4 år. Den underliggende dagsorden har hele tiden været, at bedre makroøkonomi i både Europa og USA ville få centralbankerne til at stramme op, og det er ikke godt nyt for aktiemarkederne.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende festabe, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som festabe sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling festabe (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som festabe. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give festabe mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Kinshasa, Moskva, Port-au-Prince, Muskat, Moroni, Mogadishu, Zagreb, Wellington, Praia, N'Djamena, Kabul, Freetown, Male, Dakar, Asmara, Wien, Manama, Bamako, Tel Aviv, Libreville, Dhaka, Oslo, Teheran, Lom, Guatemala City, Maseru, Rom, Nairobi, Kiev, Ouagadougou, Islamabad, Port of Spain, Tripoli, Roseau, Paramaribo

Se mere »