lup

Hvad vil du vide om

handicapnøglenSøg her:

handicapnøglen

21. juni 2018: Velkommen til siden om handicapnøglen, hvor du finder alt om handicapnøglen. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området handicapnøglen: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af handicapnøglen samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, handicapnøglen, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det bliver ikke til en sommer i Frankrig for danske Lars Bak.

Den 38-årige rytter er nemlig ikke på Lotto Soudal-holdet, som de netop har annonceret. Lotto-holdet har lavet en gimmick, hvor rytter ...


Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på handicapnøglen, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, handicapnøglen og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Handicapnøglen rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om handicapnøglen i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af handicapnøglen halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres handicapnøglen. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Kuala Lumpur, Funafuti, Khartoum, Harare, Beirut, Lusaka, Yaren, Monrovia, Dodoma, Male, Libreville, Gaborone, Santiago de Chile, Amsterdam, Nouakchott, Manila, Saint George's, Wellington, Lilongwe, Bisjkek, Tasjkent, Palikir, Georgetown, Saint John's, Dili, Dublin, San Marino, Port-au-Prince, Thimphu, Reykjavik, Pyongyang, Kabul, Andorra la Vella, Sucre, Beograd

Læs mere »

Nyheder

Her kan du se VM-kampen Danmark-Australien på storskærm kl. 14
Når landskampen sparkes i gang, er der ingen grund til at se den hjemme fra sofaen. Kampen kan opleves på storskærm flere steder i København.
21 June 2018 | 5:00 am

Ny ungdomsfilm tør, hvor Hollywood før har tiet
Tænk at vi skulle nå til 2018, før et større amerikansk filmstudie vovede at lave en ungdomsfilm, hvor hovedkarakteren er en helt almindelig dreng, der går på college, fester, hænger ud med vennerne - og er homoseksuel. Det må i den grad siges at være på tide!
21 June 2018 | 5:00 am

Glem alt om George Clooney - han får baghjul af otte kvinder i ny film
Gode, saftige kvinderoller har været en mangelvare i Hollywood de seneste mange år. Men nu ser det ud til at vende. I første omgang kommer en stribe remakes eller fortsættelser af etablerede film, hvor de mandlige roller er erstattet af kvindelige. Det er da en start.
21 June 2018 | 5:00 am

Da verden var dyb og assyrisk og vis
Fin og intim udstilling på Statens Museum for Kunst fortæller om symbolismen og troen i 1890erne på, at tilværelsen var en helligdom, og verden var uudgrundelig.
20 June 2018 | 6:00 pm

Drømmen om et bredt medieforlig er væk
Kulturministeren får ikke det brede medieforlig, som hun havde ønsket. Kun regeringen og Dansk Folkeparti sidder tilbage. S mener, at forhandlingerne fortsætter i Finansministeriet.
20 June 2018 | 2:55 pm

Nordea dropper Facebook-aktierne: »Undersøgelserne har afsløret en mangel på ansvarlighed«
Nordens største bank vil ikke tillade investeringer i det amerikanske selskab Facebook. Dataskandalen, som ramte 41.000 danske Facebook-brugere, får nu konsekvenser.
21 June 2018 | 10:47 am

Instagram går i filmkrig med YouTube
Den Facebook-ejede billedtjeneste åbner for, at brugerne kan lægge filmoptagelser på op til en time ud.
21 June 2018 | 8:30 am

Fire af »de fem store« slog rekord - kun Apple nåede det ikke
Facebook, Google, Amazon og Netflix har aldrig nogen sinde været mere værd. Apple nåede dog ikke at slå sin rekord og dermed skabe fuld plade.
21 June 2018 | 8:00 am

Telenor får rekordbøde på 620 millioner kroner
Den norske telegigant forsøgte ulovligt at holde nye konkurrenter nede.
21 June 2018 | 7:25 am

Edisons svar på Apple fyret fra ikonisk aktieindeks efter 100 år
USAs engang mest værdifulde selskab og en grundsten i amerikansk økonomi, General Electric, mister sin plads i Dow Jones-indekset til materialistgiganten Walgreens.
20 June 2018 | 12:39 pm

Skako sælger bygning i Frankrig og afslutter omstrukturering
Som led i en omstrukturering af Skako Concrete, der er det ene forretningsben i Skako, er der indgået en salgsaftale om afhændelse af en produktionsbygning i Frankrig med tilhørende grund.
13 June 2018 | 7:40 am

Tesla varsler massefyringer for at redde profitten
Elbilproducenten Tesla vil fyre næsten hver tiende medarbejder for at sænke sine omkostninger.
12 June 2018 | 7:18 pm

Mærsk-chefens nye arbejdsplads har en broget forhistorie: »Det er ikke en bekymring set fra min side«
Mineselskabet Rio Tinto har fået ny finansdirektør i form af den tidligere Mærsk-chef Jakob Stausholm. Det britisk-australske selskab har dog ikke ligefrem en pletfri forhistorie, og den norske oliefond nægter at investere i Rio Tinto. Stausholm mener, at selskabet har meget høje standarder, og han er ikke urolig for forhistorien.
12 June 2018 | 1:51 pm

Topsøe-arving om salgsplaner: »Jeg kan love dig for, at det er nogle svære overvejelser«
Haldor Topsøe går glip af vækstmuligheder, fordi familien ikke har penge til at finansiere næste vækstskridt. Derfor skal der penge ind udefra, siger Jakob Haldor Topsøe, barnebarn af erhvervslegenden Haldor Topsøe, om den svære beslutning.
12 June 2018 | 12:40 pm

Læs mere »

handicapnøglen


21. juni 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for handicapnøglen for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem handicapnøglen teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks handicapnøglen grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Her mod årets afslutning flyder alverdens spilmedier over med kåringer af årets bedste computerspil. B.dk giver her et samlet overblik.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende handicapnøglen, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som handicapnøglen sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling handicapnøglen (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som handicapnøglen. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give handicapnøglen mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Lilongwe, Apia, Belmopan, Gaborone, Doha, Rom, Caracas, Lissabon, Tunis, Wien, San Salvador, Juba, Dublin, Dili, Seoul, Ouagadougou, Canberra, Paris, Port of Spain, London, Quito, Tel Aviv, Havanna, Naypyidaw, Muskat, Bisjkek, Mexico City, Yaound, Vilnius, Manila, Damaskus, Palikir, Santo Domingo, Riga, Basseterre

Se mere »