lup

Hvad vil du vide om

husbådSøg her:

husbåd

21. juni 2018: Velkommen til siden om husbåd, hvor du finder alt om husbåd. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området husbåd: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af husbåd samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, husbåd, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Mens aktørerne på ejendomsmarkedet dæmper deres forventninger til prisstigninger i hovedstaden, ser de til gengæld mere lyst på Trekantområdet og Odense.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på husbåd, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, husbåd og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Husbåd rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om husbåd i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af husbåd halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres husbåd. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Tirana, Baku, Montevideo, Freetown, Kuwait City, Maputo, Abu Dhabi, Quito, San Salvador, Stockholm, Yaren, Malabo, Havanna, Lissabon, Luanda, Sofia, Santo Domingo, Accra, Belmopan, Pretoria, Phnom Penh, Valletta, Nassau, Jakarta, Yaound, Doha, Kairo, Bern, Bogot, Harare, Bissau, Banjul, Guatemala City, Windhoek, Kampala

Læs mere »

Nyheder

Amerikansk finanshus omfavner Novos diabetespille
Nye forsøgsresultater fra Novos store fremtidshåb Semaglutid i tabletform viser, at det danske diabetesmiddel klart overgår sin egen topsællert Victoza og en amerikansk konkurrent. Amerikansk finanshus kalder de gode Novo-data for »flere positive overskrifter«.
21 June 2018 | 9:00 am

Genmab-boss ser stadig et potientiale i Darzalex
For første gang tager biotekselskabet Genmabs topchef, Jan van de Winkel, bladet fra munden og taler ud om tilbageslaget for selskabet.
21 June 2018 | 5:05 am

Lundbeck har svært ved at finde ny topchef
Efter 282 dage søger Lundbeck stadig efter personen, der skal efterfølge Kåre Schultz. Det var en overraskelse for Lundbeck-bestyrelsen, da Kåre Schultz valgte at stoppe og sige goddag til verdens største kopiselskab, Teva. Samme dag valgte en mulig afløser, Staffan Schüberg, også at aflevere sin opsigelse.
20 June 2018 | 8:09 am

Novo Nordisk indgår samarbejde inden for fedme og diabetes
Novo Nordisk har indgået et samarbejde med amerikanske Kallyope om opdagelse af nye lægemidler til behandling af svær overvægt og diabetes.
19 June 2018 | 10:49 am

Spellerberg forlader dansk håndbold: - Jeg har altid troet, jeg skulle slutte i Kolding

Efter 16 sæsoner er en æra i KIF Kolding forbi. En legende siger farvel. 

Bo Spellerberg har været synonym med KIF-trøjen siden 2002, men efter sommerferien forlader han både kl...


21 June 2018 | 1:42 pm

Håndbold-koryfæ vender hjem til KIF Kolding

I slutningen af maj annoncerede håndboldklubben KIF Kolding København, at den ville få et nyt navn, en ny bestyrelse samt en millionindsprøjtning til den kommende sæson.

Samtidig er klubb...


21 June 2018 | 8:58 am

EHF-præsident kræver flere hold med til VM-slutrunderne

Når de danske håndboldherrer om to et halvt år - i år 2021 - formentlig skal til VM i Egypten, kan det blive til den største VM-slutrunde i historien. 

I hvert fald kræver præsidenten for det europ...


21 June 2018 | 8:34 am

Prestigefyldt håndbold-kåring aflyst for første gang i 24 år

De nominerede er for længst offentliggjort, men der bliver ikke kåret nogen vinder i kampen om at blive verdens bedste håndboldspiller i 2017.

For første gang i 24 år bliver den prestigefyldte tite...


20 June 2018 | 8:29 pm

Danmark går glip af værtskab for EM i herrehåndbold

Danmark kommer ikke til at være vært for EM i håndbold for mænd i 2022 eller 2024.

Det står klart, efter at Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) onsdag på sin kongres i Glasgow valgte at give værts...


20 June 2018 | 12:31 pm

Læs mere »

husbåd


21. juni 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for husbåd for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem husbåd teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks husbåd grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende husbåd, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som husbåd sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling husbåd (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som husbåd. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give husbåd mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Porto-Novo, Saint George's, Kingston, Lusaka, Lima, Astana, Thimphu, Tasjkent, Moskva, Seoul, Windhoek, Colombo, Praia, Djibouti, Bisjkek, Saint John's, Berlin, Mbabane, Riga, Kuwait City, Kairo, Yaound, Kabul, Washington D.C., Naypyidaw, Skopje, Kampala, Palikir, Moroni, Dodoma, Funafuti, Islamabad, Madrid, Asunci, Banjul

Se mere »