lup

Hvad vil du vide om

hvidvaskningSøg her:

hvidvaskning

22. marts 2018: Velkommen til siden om hvidvaskning, hvor du finder alt om hvidvaskning. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området hvidvaskning: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af hvidvaskning samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, hvidvaskning, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
27-årige Christine Spiten regnes for at være en af Norges førende kvindelige iværksættere. Hun er blandt de fire medstiftere af Blueye Robotics, der laver undervandsdroner, som nu begynder at ligne en millionsucces.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på hvidvaskning, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, hvidvaskning og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Hvidvaskning rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om hvidvaskning i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af hvidvaskning halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres hvidvaskning. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Sarajevo, Monrovia, Dakar, Kuala Lumpur, Reykjavik, Managua, Helsingfors, Lom, Nouakchott, Tirana, Vaduz, Funafuti, Athen, Rom, Amman, Taipei, Kabul, Bandar Seri Begawan, Yaound, Guatemala City, Nuku'alofa, Libreville, Asunci, Ottawa, Jerevan, Porto-Novo, Vatikanstaten, Apia, Dhaka, Dublin, Kigali, Malabo, Phnom Penh, Vientiane, Muskat

Læs mere »

Nyheder

#deletefacebook viser, at du ikke er alene
En bølge af udmeldelser kan være på vej mod Facebook.
22 March 2018 | 8:54 am

Kvinder må gerne vende tilbage til kødgryderne!
Forestil jer, at vi så det som en del af samfundskontrakten, at nogle giver noget andet til fælleskassen end lønindtægt, som f.eks. sunde, kloge og dannede samfundsborgere?
22 March 2018 | 8:06 am

Brandvarm 20-årig pulveriserer idolet Serena Williams
To svenske FCK'ere på vej tilbage efter skader.
22 March 2018 | 7:48 am

»Da det så ikke blev til noget, blev jeg lidt nedtrykt«
De danske topangribere scorer for at få mål, og værst står det til med førstevalget Nicolai Jørgensen. Et mislykket salg gjorde ham »nedtrykt«, men nu er han på vej op og klar til at kæmpe for VM-pladsen – bl.a. med Nicklas Bendtner.
22 March 2018 | 7:23 am

49 højhuse er på vej i hovedstaden

22 March 2018 | 6:30 am

- Jeg havde håbet på noget bedre, siger Sánchez om tiden i United

Der var store forventninger til Alexis Sánchez, da Manchester United i januar hentede den chilenske angriber hos konkurrenten Arsenal.

Men Sánchez har blot scoret en enkelt gang i ti optrædener for...


22 March 2018 | 9:16 am

Forholdene er for dårlige - nu rykker landsholdet til Sverige

Christian Eriksen, Nicklas Bendtner og resten af det danske fodboldlandshold rykker de kommende dage til Sverige for at finde en god bane at træne på. 

Dansk Boldspil Union (DBU) bekræfter ove...


22 March 2018 | 9:09 am

SønderjyskE er ikke alene: Disse havde også fordel af at tabe

Sagen om SønderjyskEs nederlag til FC Midtjylland i Superligaens sidste grundspilsrunde, hvor SønderjyskE drog fordel af at tabe, er ikke første gang, det fænomen er set i sportens verden.

Fodbold,...


22 March 2018 | 6:40 am

Delaney: Vi skal prøve sydamerikansk fodboldkultur på egen krop

Torsdag er der 87 dage til, at fodboldlandsholdet åbner VM-slutrunden i Rusland med en kamp mod Peru.

Torsdag aften får Danmark en lille smagsprøve på, hvad der venter ved VM, når Danmark møder Pan...


22 March 2018 | 6:25 am

Droppede vigtig kamp for at redde et liv: - Var meget emotionelt for mig

Den tyske fodboldspiller Lennart Thy lavede i sidste uge noget, der havde intet med fodbold at gøre. Han forsøgte nemlig at redde en leukæmipatient.

Som 19-årig donerede den nu 26-årige VV...


21 March 2018 | 9:11 pm

Læs mere »

hvidvaskning


22. marts 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for hvidvaskning for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem hvidvaskning teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks hvidvaskning grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende hvidvaskning, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som hvidvaskning sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling hvidvaskning (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som hvidvaskning. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give hvidvaskning mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Havanna, Buenos Aires, Tirana, Baku, Dakar, Beirut, Dalap-Uliga-Darrit, Windhoek, Jakarta, Islamabad, Guatemala City, Asmara, San Jos, Belmopan, Khartoum, Santiago de Chile, Honiara, Prag, Port Louis, Moroni, Montevideo, Mbabane, Tbilisi, Ottawa, Sarajevo, Antananarivo, Tegucigalpa, Minsk, Amman, Jerevan, Sucre, Abuja, Asjkhabad, Tripoli, Tasjkent

Se mere »