lup

Hvad vil du vide om

jeg kanSøg her:

jeg kan

20. august 2018: Velkommen til siden om jeg kan, hvor du finder alt om jeg kan. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jeg kan: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jeg kan samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jeg kan, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
CT-skanning viser, at 800 år gammel mumie er velbevaret og kan have været krigerrytter fra Djengis Khans tid.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jeg kan, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jeg kan og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jeg kan rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jeg kan i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jeg kan halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jeg kan. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Abu Dhabi, Chisinau, Bujumbura, Palikir, Andorra la Vella, Monaco, Astana, Havanna, Khartoum, South Tarawa, Bern, Port Vila, Prag, Yaound, Washington D.C., Pyongyang, Jerevan, Mogadishu, Sarajevo, Georgetown, Nairobi, San Marino, San Jos, Luanda, London, Port-au-Prince, Stockholm, Bangui, Mexico City, Tokyo, Moskva, Dili, Kuala Lumpur, Hanoi, Colombo

Læs mere »

Nyheder

Venstrefløjen og Tjekkoslovakiet august 1968
Den danske venstrefløj reagerede sørgeligt passivt på Sovjetunionens invasion af Tjekkoslovakiet.
20 August 2018 | 6:00 pm

Stressfri hverdag for alle
Nationale tiltag er altafgørende for at bekæmpe stress. Derfor har Folketinget taget initiativ til at indføre mindfulness i skolen. Vi skal ændre kultur med overdrevent fokus på individet og se på langsigtede løsninger til gavn for fællesskabet.
19 August 2018 | 4:00 pm

Professor om erhvervsmedier: Tom snak
Pinlige udtalelser uden indhold om Pandora og andre virksomheder udstiller erhvervsjournalistikken som et overfladisk cirkus.
19 August 2018 | 10:00 am

Berømt økonom langer ud efter Fox-vært: Danmark er et »skrækkeligt velstående« land
Økonomen og nobelpristageren Paul Krugman, der for nylig var på cykelferie her i landet, svarer på den bandbulle, som en studievært på Fox Business nedkaldte over Danmark.
17 August 2018 | 10:00 am

Løkke går efter en tredje omgang – men hvad er hans projekt?
Først aflyser Venstre nulvækst i den offentlige sektor, dernæst er ønsket om skattelettelser droppet. Er regeringen blevet handlingslammet, spørger Nicolai Wammen, politisk ordfører for Socialdemokratiet.
16 August 2018 | 4:00 pm

Danmark stævner britiske banker i sag om udbytteskat
To investeringsbanker i London skal udlevere oplysninger om deres kunders forhold i forbindelse med sagen om svindel med udbytteskat i Danmark.
20 August 2018 | 12:41 pm

Norsk medie har fået adgang til bankernes internationale sortliste
Den norske avis Dagens Næringsliv har fået adgang til en liste fra databasen World-Check, som flere nordmænd ikke ved, at de står opskrevet i. Databasen fungerer som et slags opslagsværk, som blandt andet myndigheder og banker bruger for at bekæmpe økonomisk kriminalitet.
20 August 2018 | 11:43 am

Bankerne giver hånd på hjælp til landbruget
Landbruget er hårdt ramt af sommerens tørke. Finanssektorens chefer har mandag aftalt at række hånden ud.
20 August 2018 | 8:31 am

Forbrugerråd: Konkurrencen fungerer ikke i tandlægebranchen
Forbrugerrådet Tænk så gerne mere konkurrence i tandlægebranchen, hvis priser er steget betydeligt siden 2002.
20 August 2018 | 8:18 am

Pepsi køber Sodastream i milliardhandel
Den globale læskedrikgigant Pepsi har lagt milliarder for at få fingrene i israelske Sodastream.
20 August 2018 | 7:16 am

Læs mere »

jeg kan


20. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jeg kan for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jeg kan teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jeg kan grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jeg kan, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jeg kan sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jeg kan (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jeg kan. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jeg kan mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Andorra la Vella, Bridgetown, San Jos, Quito, Asmara, Maputo, Tokyo, South Tarawa, Harare, Paramaribo, Malabo, Praia, Nicosia, Windhoek, Luanda, Riyadh, Pyongyang, Port Moresby, Nassau, Naypyidaw, Valletta, Zagreb, Vilnius, Sucre, Saint John's, Bagdad, Manila, Jakarta, Dakar, Bujumbura, Honiara, Djibouti, Singapore, Algier, Addis Abeba

Se mere »