lup

Hvad vil du vide om

jensenSøg her:

jensen

22. januar 2018: Velkommen til siden om jensen, hvor du finder alt om jensen. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jensen: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jensen samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jensen, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Tottenham misbrugte søndag en mulighed for at stryge forbi Liverpool på fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League.

London-holdet kunne passere Liverpool med en sejr på t...


Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jensen, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jensen og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jensen rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jensen i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jensen halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jensen. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Andorra la Vella, Antananarivo, Sofia, Belmopan, Wien, Rabat, Honiara, Asjkhabad, Monrovia, Asunci, Kinshasa, Mogadishu, Ouagadougou, Bratislava, Saint John's, Bridgetown, Port-au-Prince, Conakry, Georgetown, Dhaka, Kingstown, Tel Aviv, Abidjan, N'Djamena, Dodoma, Rom, Lilongwe, Nassau, South Tarawa, Warszawa, Luanda, Algier, Kingston, Quito, Bras

Læs mere »

Nyheder

Skuffet Tottenham-manager holder fast i truppen

Tottenham misbrugte søndag en mulighed for at stryge forbi Liverpool på fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League.

London-holdet kunne passere Liverpool med en sejr på t...


22 January 2018 | 5:39 am

Danmark tabte stort i landstrænerens debut

Det danske kvindelandshold i fodbold tabte natten til mandag 1-5 til verdensmestrene USA i en venskabskamp i San Diego.

Danmark scorede kampens første mål efter 14 minutter. Nadia Nadim nåede højes...


22 January 2018 | 5:18 am

Kyniske Barcelona sætter Betis og Durmisi på plads

Efter to ligasejre i streg var der håb at spore hos Real Betis, der søndag tog imod FC Barcelona på hjemmebanen, Estadio Benito Villamarín.

Men et støjende publikum og en fint spillende dansk lands...


21 January 2018 | 10:04 pm

Watford fyrer manager og udnævner afløser

Premier League-klubben Watford fyrede søndag manager Marco Silva. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Watford ligger nummer ti i Premier League. Holdet fik en stærk start på sæsonen, men i de se...


21 January 2018 | 8:06 pm

Kriseramte HSV fyrer cheftræner: Afløseren står klar

Det tidligere tyske storhold Hamburger SV fyrede søndag cheftræner Markus Gisdol.

Det oplyser fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Fyringen kommer en dag efter HSV's nederlag på 0-2 til bun...


21 January 2018 | 7:34 pm

Stadig flere læger må sige stop for nye patienter
Syv af ti praktiserende læger tager ikke længere nye patienter. Særligt slemt ser det ud i hovedstadsområdet.
22 January 2018 | 6:36 am

Medie: Puigdemont flyver til København mandag morgen
Spanien har bebudet, at landet vil have den catalanske separatistleder anholdt, hvis han kommer til København.
22 January 2018 | 6:19 am

Trump kommer til alt det, han elsker at hade
Mandag aften åbner det årlige møde i Davos for verdenseliten i World Economic Forum. Og her finder du både Elton John, Donald Trump og en kvinde, der foragter økonomisk ulighed.
22 January 2018 | 6:03 am

På et år får Nigerias rigeste mand renter nok til at kunne løfte to millioner ud af ekstrem fattigdom.
De rige er blevet endnu rigere siden sidste års møde i rigmandsklubben World Economic Forum i Davos, viser en ny rapport fra græsrodsorganisationen Ibis Oxfam. I aften åbner dette års elitemøde i Davos.
22 January 2018 | 6:03 am

De fattiges børn burde sendes i job
Hvorfor sætter man børn i verden, når man er på kontanthjælp? Hvor er ens værdighed blevet af?
22 January 2018 | 5:53 am

Læs mere »

jensen


22. januar 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jensen for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jensen teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jensen grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
TestForskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jensen, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jensen sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jensen (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jensen. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jensen mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Minsk, Riyadh, Vilnius, Lom, Asunci, Washington D.C., Melekeok, Singapore, Guatemala City, Asmara, Katmandu, Jakarta, Caracas, South Tarawa, Naypyidaw, Kabul, Baku, Brazzaville, Lissabon, Skopje, Berlin, Suva, Yaound, Bryssel, Vaduz, Amsterdam, Kairo, Madrid, Quito, New Delhi, Mogadishu, Vatikanstaten, Bandar Seri Begawan, Georgetown, Lima

Se mere »