lup

Hvad vil du vide om

jernbanerSøg her:

jernbaner

16. juli 2018: Velkommen til siden om jernbaner, hvor du finder alt om jernbaner. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jernbaner: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jernbaner samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jernbaner, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jernbaner, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jernbaner og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jernbaner rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jernbaner i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jernbaner halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jernbaner. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Suva, Maseru, Basseterre, Wien, Maputo, Sarajevo, Kabul, Madrid, Katmandu, Andorra la Vella, Ottawa, Dodoma, Funafuti, Lom, Khartoum, Riyadh, Montevideo, Bisjkek, Hanoi, Bryssel, Conakry, Wellington, Belmopan, Port Vila, New Delhi, Astana, Asjkhabad, Kuwait City, Dili, Paris, Bukarest, Dakar, Libreville, Nairobi, Abidjan

Læs mere »

Nyheder

Pensionskasse dropper investeringer i Danske Bank efter hvidvask-sag
MP Pension – Pensionskassen for Magistre & Psykologer - dropper nu nye investeringer i Danske Bank med henvisning til skandalen om hvidvask for milliarder.
13 July 2018 | 11:11 am

Hvidvasktruslen: Har Christiansborg sovet tornerosesøvn?
Hvidvasksagen i Danske Bank kan brage direkte tilbage i hovedet på Christiansborgs politikere for at have sovet i timen. For alt, alt for sent at have erkendt alvoren i det eksplosive omfang af hvidvaskning af penge fra kriminalitet og hvidvaskning af penge til finansiering af terror.
13 July 2018 | 10:51 am

Alm. Brand: Afkast på maksimum 0 pct. hvis centralbank fejler
Boblerne på alle aktivklasser risikerer at springe, hvis den lempelige pengepolitik ikke bliver rullet tilbage, mener investeringsdirektør i Alm. Brand, der kalder den nuværende pengepolitik for »doping til en forkølet patient.«
13 July 2018 | 8:04 am

Verdenskendt hvidvaskjæger politianmelder Danske Bank
William Browder, adm. direktør i Hermitage Capital, har nu politianmeldt Danske Bank for bankens rolle i påstået hvidvask i forbindelse med den såkaldte Magnitskij-affære.
12 July 2018 | 1:57 pm

Dansk forskning vækker opsigt: 40 pct. af multinationale selskabers overskud ryger i skattely
To danske ph.d.-studerende har sammen med fransk stjerneøkonom fundet et nyt nøgletal, der kan hjælpe med at fastslå, hvor store summer multinationale selskaber gemmer i skattely. Det har vakt international opsigt.
16 July 2018 | 4:18 am

Læs mandagens Business-kalender
Her er nogle af mandagens erhvervsnyheder.
13 July 2018 | 3:00 pm

Hvidvasksag kan ramme Danske Banks kreditvurdering
S&P, der blandt andet lever af at kreditvurdere finansielle aktører, advarer om, at sag kan ramme Danske Bank.
13 July 2018 | 2:56 pm

Trump og May er klar til handelsaftale efter brexit
Den britiske premierminister, Theresa May, og USA's præsident, Donald Trump, er enige om at indgå en ambitiøs handelsaftale, efter at Storbritannien forlader EU
13 July 2018 | 1:37 pm

TCM Group vil ekspandere i Norge
TCM Group holder en stringent forretning med design og produktion af nye køkkener. Salget klares af franchisekæder. Vækst i udlandet er de kommende års udfordring. Aktien er et overset værdipapir.
16 July 2018 | 4:14 am

Finanskalender: Din guide til de vigtigste begivenheder i uge 29
Vi har samlet et overblik over de regnskaber og makroøkonomiske nøgletal, du skal holde øje med i den kommende uge.
15 July 2018 | 2:00 pm

Faresignalerne viser sig i den globale økonomi
Der er vækst i alle de store økonomier, men handelskrig, gæld og stramningen af pengepolitikken kan true festen.
14 July 2018 | 10:00 am

Amerikanske aktier på weekend i plus trods klø til banker og Netflix
Selv om et par skuffende bankregnskaber træk i den negative retning, så endte det alligevel med at blive en overordnet positiv fredag for det amerikanske aktiemarked.
14 July 2018 | 5:38 am

USAs centralbank: Handelspolitik udgør negativ risiko for vækstudsigter
Handelskonflikten mellem USA og Kina er ikke gået ubemærket hen hos den amerikanske centralbank, Federal Reserve, som ser de øgede toldsatser som potentielt negativt for vækstbilledet.
13 July 2018 | 4:00 pm

Læs mere »

jernbaner


16. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jernbaner for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jernbaner teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jernbaner grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jernbaner, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jernbaner sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jernbaner (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jernbaner. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jernbaner mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Ljubljana, Port of Spain, Sarajevo, Kigali, Basseterre, Paramaribo, Berlin, Minsk, Montevideo, Bridgetown, Yaound, Zagreb, Dusjanbe, Ulan Bator, Riga, Nuuk, Stockholm, Vatikanstaten, Vientiane, Tel Aviv, Canberra, Lima, New Delhi, Valletta, Damaskus, Palikir, Moroni, Praia, Riyadh, Wellington, Santo Domingo, Nairobi, Monaco, Washington D.C., Vilnius

Se mere »