lup

Hvad vil du vide om

jordens undergangSøg her:

jordens undergang

18. juli 2018: Velkommen til siden om jordens undergang, hvor du finder alt om jordens undergang. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jordens undergang: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jordens undergang samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jordens undergang, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jordens undergang, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jordens undergang og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jordens undergang rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jordens undergang i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jordens undergang halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jordens undergang. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Libreville, Paris, Conakry, Budapest, Roseau, Washington D.C., Accra, Ljubljana, Honiara, Basseterre, Sarajevo, Islamabad, Nuuk, Stockholm, Hanoi, Port of Spain, Manama, Djibouti, Ankara, Astana, Georgetown, Buenos Aires, Abidjan, Jakarta, Yaound, N'Djamena, San Jos, Bridgetown, Malabo, Saint John's, Male, Monaco, Dalap-Uliga-Darrit, Amsterdam, Damaskus

Læs mere »

Nyheder

Jarlov om Danske Bank: Banken slipper ikke af krogen
Erhvervsminister er glad for, at Danske Bank vil løfte samfundsansvar, men undersøgelse er fortsat nødvendig.
18 July 2018 | 12:56 pm

Læs onsdagens business-kalender
Her er nogle af onsdagens erhvervsbegivenheder.
17 July 2018 | 3:00 pm

Fængselsindsatte sælger 2.000 liter flødeis på tre måneder
Ismejeri i Nyborg Fængsel er nyt skud på stammen i vidtforgrenet produktionsvirksomhed i landets fængsler.
17 July 2018 | 9:23 am

Årelangt opsving gør virksomheder og fonde mere forsigtige
Det er ikke frygten for en økonomisk nedtur, men for inflation og rentestigninger, der får dansk erhvervsliv til at træde på bremsen.
16 July 2018 | 5:55 am

Dansk forskning vækker opsigt: 40 pct. af multinationale selskabers overskud ryger i skattely
To danske ph.d.-studerende har sammen med fransk stjerneøkonom fundet et nyt nøgletal, der kan hjælpe med at fastslå, hvor store summer multinationale selskaber gemmer i skattely. Det har vakt international opsigt.
16 July 2018 | 4:18 am

Minister: Danske Bank er fortsat på krogen trods hvidvask-donation
Onsdagens melding fra Danske Bank om, at overskud fra "mistænkelige transaktioner" i bankens estiske filial skal gå til samfundsgavnlige formål hilses velkommen af erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).
18 July 2018 | 12:48 pm

Svagt regnskab og mulig milliardvelgørenhed sætter Danske Bank under pres
Næsten alle regnskabsposter skuffede, da Danske Bank torsdag fremlagde de tørre tal for årets første seks måneder. Der er skabt usikkerhed om bankens bundlinje ved årets afslutning, og det sendte aktien i frit fald.
18 July 2018 | 12:30 pm

Danske Bank-topchef forsøger at gå bodsgang med potentiel milliarddonation
Thomas Borgen »finder det ikke rigtigt«, at banken skal drage økonomisk fordel af hvidvask, og vil derfor donere al indtjening fra de mistænkelige transaktioner i Estland til samfundsgavnlige forhold. Analytiker er overrasket over timingen og ser en presset ledelse forsøge at skabe ro.
18 July 2018 | 9:26 am

Handelskrig får investorerne til at slagte Danske Bank
Handelskrig, italiensk valg og andre usikkerheder har præget Danske Banks første halvår, vurderer analytiker.
18 July 2018 | 8:19 am

Overblik: Danske Banks hvidvasksag skridt for skridt
Danske Bank har det seneste år været omgærdet af en enorm sag om hvidvask af milliarder af euro.
18 July 2018 | 7:40 am

LO-organisationer har ydet fast støtte til omdiskuteret netavis: »Det hænger slet ikke sammen«
Netavisen Pio har modtaget fast årlig støtte fra flere LO-forbund og påberåber sig samtidig at være uafhængig af organisationer. Venstre vil nu undersøge, om Pio bør tilbagebetale mediestøtte. Pio-redaktør afviser kritikken.
18 July 2018 | 12:20 pm

Pio fastholder uafhængighed: »Vi har 100 procent redaktionel frihed«
Netavisen Pios chefredaktør, Jens Jonatan Steen, fastholder, at han driver et uafhængigt medie, selv om netavisen har modtaget fast årlig støtte fra flere LO-organisationer. Jens Jonatan Steen har valgt at besvare Berlingskes spørgsmål skriftligt via e-mail. Læs hans begrundelser herunder.
18 July 2018 | 10:50 am

Uffe Elbæk langer ud efter visionsløs venstrefløj
SF og Enhedslisten kritiserer Uffe Elbæk for en hård kritik af venstrefløjen i et debatindlæg i Information.
17 July 2018 | 8:40 pm

Valgforskere: Løkkes lave troværdighed holder tabte vælgere væk fra Venstre
Venstre har tabt op mod 180.000 vælgere på grund af Lars Løkke Rasmussens renommé og troværdighed, har forskere konkluderet. Trods tre år ved magten er vælgerne ikke vendt tilbage. I en ny måling vurderer flest danskere, at Løkke er utroværdig.
17 July 2018 | 5:46 pm

Ellemann og Lykketoft gør status over Trumps tumultariske topmøde: »Aldrig set noget lignende«
De forhenværende udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft fortæller, at de næsten ikke troede deres egne øjne og ører. Det står klart efter fem dage med vilde udmeldinger fra USAs præsident, Donald Trump, der satte EU ud i kulden, mens hans forhold til Rusland tør op.
17 July 2018 | 5:05 pm

Læs mere »

jordens undergang


18. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jordens undergang for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jordens undergang teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jordens undergang grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Den internationale medie- og underholdningsbranche er midt i en hidtil uset kamp om at få adgang til guldkalvene i mediebranchen. Lige nu samler interessen sig om et gigantisk bud på europæiske Sky og opkøb af amerikanske Time Warner. Det handler om at få adgang til loyale slutkunder, konkluderer konsulenthuset PwC i en ny rapport.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jordens undergang, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jordens undergang sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jordens undergang (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jordens undergang. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jordens undergang mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Melekeok, Maputo, Katmandu, Nicosia, Phnom Penh, Dhaka, Beograd, Wien, Ljubljana, Ottawa, Castries, Minsk, Ankara, Apia, Bogot, Sofia, Valletta, Kuala Lumpur, Panama City, Saint John's, Amsterdam, Muskat, Male, Port Vila, Canberra, Warszawa, Pyongyang, Wellington, Vientiane, Sarajevo, Lom, San Salvador, Algier, Port-au-Prince, Nassau

Se mere »