lup

Hvad vil du vide om

julen 2014Søg her:

julen 2014

17. august 2018: Velkommen til siden om julen 2014, hvor du finder alt om julen 2014. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området julen 2014: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af julen 2014 samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, julen 2014, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på julen 2014, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, julen 2014 og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Julen 2014 rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om julen 2014 i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af julen 2014 halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres julen 2014. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Ulan Bator, Montevideo, Colombo, Nuuk, Athen, Bryssel, San Jos, Kabul, Dodoma, Buenos Aires, London, Tegucigalpa, Lissabon, Madrid, Caracas, Muskat, Paris, Accra, Vilnius, Windhoek, Damaskus, Abu Dhabi, San Marino, Male, Port Vila, Amman, Jakarta, Melekeok, Freetown, Sofia, Antananarivo, Baku, Nouakchott, Nicosia, Wien

Læs mere »

Nyheder

Han satte ord på den danske folkesjæl - den lille lykke i hverdagen, den stille sorg
Benny Andersen var ikke den værste, vi havde.
17 August 2018 | 6:11 am

Digter og forfatter Benny Andersen er død
Torsdag er den kendte forfatter Benny Andersen afgået ved døden. Han huskes for sine digte og noveller.
17 August 2018 | 6:08 am

»Jeg flyver stadig forfærdeligt meget i mit job. Det er min evige dårlige samvittighed, og jeg afvejer hver eneste gang, om det er det værd«
En uendelig hedebølge, tørke og voldsomme brande. Lyder det bekendt? Norske Maja Lunde har fået et internationalt gennembrud med sine dystopiske fremtidsromaner. Men måske er hun ved at blive indhentet af virkeligheden.
16 August 2018 | 5:00 pm

Fødselsdagsfest med elitedans
New York City Ballet i Balanchines »Serenade«, »De fire temperamenter« og »Symfoni i C«. Tivoli Copenhagen Phil. Dirigent: Daniel Capps. Tivolis Koncertsal. Gæstespillet slutter 19. august.
16 August 2018 | 5:00 pm

Håndboldligaen må igen skifte navn - åbner sæsonen uden sponsor

Den har heddet CCB Mobil Ligaen, Jack&Jones Ligaen, Boxerligaen og senest 888ligaen, og nu skifter Danmarks bedste håndboldliga for herrer igen navn.

Bettingfirmaet 888 trak sig før so...


17 August 2018 | 5:53 am

Efter stor forvirring: Ribe-Esbjerg henter norsk landsholdsspiller

Efter stor forvirring blev det torsdag officielt: Hermann Vildalen skal i den kommende sæson spille i den danske håndboldliga og tørne ud for Ribe-Esbjerg på en treårig kontrakt.

- Det bliver stort...


16 August 2018 | 3:09 pm

Aarhus har fået en væsentlig tilføjelse

Klub: Aarhus United

Sidste sæsons placering: 10

Bud på placering: 9

Det hårdt kæmpende mandskab fra smilets by er et af de hold, der ikke har udvidet truppen nævneværdigt. Heine Eriksen bygge...


16 August 2018 | 10:37 am

Stortalent overvejede karrierestop: - Jeg kunne ingenting

Den 27. juli 2017. Nikolaj Enderleit spiller VM-kvartfinale med U21-landsholdet.

Han har kort tid inden skrevet kontrakt med Ribe Esbjerg HH og er blevet kåret til årets danske talent.

Men s...


15 August 2018 | 4:08 pm

Sæson 1 efter tabet af ligaens største profil

Klub: Herning-Ikast Håndbold

Placering sidste sæson: 5

Bud på placering i denne sæson: 4

Første sæson udenfor FCM-regi og med nyt logo på brystet er, hvad klubben på heden går i møde, men i ...


15 August 2018 | 10:59 am

Et forslag fra Søren Pape Poulsen vækker undren: »Det smager af overvågningsstat«
Dagens overblik: Justitsminister Søren Pape Poulsen vil oprette en ny specialenhed til at bekæmpe radikalisering i fængslerne. Venstre-profil advarer mod, at hans parti har »glemt København«. Og så mener DF-ordfører ikke, at sommerens vejr har været »så usædvanligt«. Hele dit politiske overblik her.
17 August 2018 | 6:35 am

Alternativet vil give udlændinge stemmeret til Folketinget
Uffe Elbæk kan slet ikke se nogen ulemper i at give fuld stemmeret til alle, der har boet i Danmark i fire år.
17 August 2018 | 4:03 am

Miljøfolk: Tiltrængt med nyt grønt superministerium
Der er behov for nye magtstrukturer i dansk klimapolitik, lyder det fra tænketank og grønne organisationer.
17 August 2018 | 3:03 am

Liberal Alliances landsformand genopstiller ikke ved næste valg
Alex Vanopslagh bliver Liberal Alliance spidskandidat i Vestjylland, hvor Leif Mikkelsen ikke genopstiller.
16 August 2018 | 7:05 pm

Færre skal indlægges på hospitalerne: »Vi står med en helt monumental udfordring«
Hvert år bruger det danske sundhedsvæsen milliarder på indlæggelser, der burde have været undgået, viser nye tal. Et stort problem, som bliver centralt i den kommende sundhedsreform, lyder det fra regeringen, som derfor vil flytte rundt på milliarder.
16 August 2018 | 6:00 pm

Læs mere »

julen 2014


17. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for julen 2014 for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem julen 2014 teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks julen 2014 grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende julen 2014, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som julen 2014 sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling julen 2014 (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som julen 2014. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give julen 2014 mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Tripoli, Port Moresby, Suva, Bangkok, Rom, Funafuti, Ouagadougou, Tegucigalpa, Asunci, Port of Spain, Prag, Roseau, Castries, Kigali, Hanoi, New Delhi, Santiago de Chile, Dusjanbe, Nouakchott, Asjkhabad, Nicosia, Algier, Tallinn, Budapest, Reykjavik, Asmara, Dakar, Lilongwe, Washington D.C., Dublin, Banjul, Cayenne, Accra, Minsk, Lissabon

Se mere »