lup

Hvad vil du vide om

julepyntSøg her:

julepynt

18. juli 2018: Velkommen til siden om julepynt, hvor du finder alt om julepynt. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området julepynt: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af julepynt samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, julepynt, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på julepynt, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, julepynt og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Julepynt rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om julepynt i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af julepynt halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres julepynt. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Beirut, Melekeok, Islamabad, Beograd, Lusaka, Praia, Moroni, San Salvador, Buenos Aires, Skopje, Tallinn, Thimphu, Bangui, Paramaribo, Abu Dhabi, Algier, Castries, Port-au-Prince, Astana, Suva, Phnom Penh, Khartoum, Katmandu, Maputo, Nicosia, Rabat, Lom, Conakry, Tunis, Saint John's, Georgetown, Djibouti, Ulan Bator, Pretoria, Bagdad

Læs mere »

Nyheder

På job iført shorts og badesandaler

18 July 2018 | 8:00 am

Citroën-chefen vil have flere kvinder i førersædet
Briten Linda Jackson har i fire år været chef for franske Citroën og vinder hæder for det. Men der er ufatteligt langt mellem kvinderne i toppen af den globale bilsektor.
18 July 2018 | 7:00 am

Richard Bransons datter har fuld fart på filantropien
36-årige Holly Branson er datter af Sir Richard Branson, der grundlagde Virgin-imperiet. Hun havde aldrig troet, at hun skulle ind i familieforetagendet. Alligevel er det der, hun har fundet sit eget formål. Og det er essentielt at have et formål, skriver hun i en ny bog. Dette er tredje artikel i en række portrætter af Europas unge arvinger.
16 July 2018 | 8:00 am

Mangler din leder gennemslagskraft?
Føler du at din leder mangler gennemslagskraft i organisationen, og at dit team eller din afdeling derfor bliver forbigået? Så kan du hjælpe din leder. God ledelse er nemlig et samarbejde mellem lederen og medarbejderen, siger Peter Leth, direktør i IDA Learning.
15 July 2018 | 12:00 pm

Den nye frontkæmper mod »Djøf-bashing«
Henning Thiesen er ny formand for fagforbundet Djøf. Den tidligere chef for Bagmandspolitiet vil nu arbejde på at forbedre djøf'ernes omdømme.
12 July 2018 | 6:00 am

»Jeg drømte om at få stegte ris«
De 12 drenge og deres forboldtræner var trætte og udmattede, da de efter 10 dage blev fundet i Tham Luang grotten. På et pressemøde i dag fortalte de for første gang om deres oplevelser.
18 July 2018 | 1:57 pm

Løkke har det stadig svært på landet
De seneste målinger viser, at der stadig er langt hjem for statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvis han skal indhente tabt terræn i Jylland inden et valg. Det er konklusionen fra Danmarks førende valgforsker i Politikens podcast 'Nedtælling til valget'.
18 July 2018 | 1:44 pm

Mindst 16 er druknet ud for Cypern
En båd fuld af migranter sank ud for det nordlige Cypern onsdag morgen. 16 er omkommet, over 30 er savnet.
18 July 2018 | 1:42 pm

Vejrfænomen giver Grønland kold sommer, mens Danmark sveder
De grønlandske landmænd er bekymrede for høsten, der kan gå i vasken på grund af en kold og våd sommer.
18 July 2018 | 1:17 pm

Nu sagsøges hit-podcasten 'S-Town's bagmænd
Sagsanlægget hævder, at folkene bag den hysterisk populære podcast har offentliggjort personfølsomme oplysninger uden at sikre tilstrækkeligt samtykke fra den nu afdøde hovedperson, John B. McLemore.
18 July 2018 | 12:31 pm

Læs mere »

julepynt


18. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for julepynt for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem julepynt teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks julepynt grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.

Det var sjovt, så længe det varede, men for cykelrytteren Søren Kragh Andersen har det også sine fordele, at han ikke længere skal køre i den hvide ungdomstrøje i Tour de France.

Han slipper fr...

Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende julepynt, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som julepynt sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling julepynt (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som julepynt. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give julepynt mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Tripoli, Lissabon, Male, Doha, Valletta, Caracas, San Jos, Nairobi, Lom, Apia, Porto-Novo, Malabo, Saint John's, Guatemala City, Nouakchott, Maseru, Lima, Kiev, Tallinn, Belmopan, Athen, Wellington, Buenos Aires, Dili, Dublin, Juba, Kairo, Lilongwe, South Tarawa, Beirut, Tirana, Conakry, Abidjan, Tunis, Bratislava

Se mere »