lup

Hvad vil du vide om

jydemundvigSøg her:

jydemundvig

24. april 2018: Velkommen til siden om jydemundvig, hvor du finder alt om jydemundvig. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jydemundvig: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jydemundvig samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jydemundvig, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jydemundvig, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jydemundvig og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jydemundvig rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jydemundvig i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jydemundvig halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jydemundvig. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Hanoi, Bogot, Kuwait City, Reykjavik, Katmandu, Niamey, Thimphu, Port of Spain, Suva, Tallinn, Malabo, Vientiane, Minsk, Dalap-Uliga-Darrit, Bridgetown, Nicosia, Andorra la Vella, Panama City, Budapest, Asunci, Algier, Rom, Roseau, Singapore, Managua, Monrovia, Praia, Kigali, Ouagadougou, Beograd, Conakry, London, Tirana, Monaco, Montevideo

Læs mere »

Nyheder

Googles ejer skovlede penge ind i første årets kvartal
Alphabet, der ejer Google, har haft et forrygende første kvartal med voldsom vækst i salget og overskuddet.
23 April 2018 | 9:27 pm

Professorer: Overhængende fare for storkonflikt
Alt peger i retning af, at forligsmanden ikke kan finde en løsning, mener flere eksperter.
23 April 2018 | 7:39 pm

Arbejdstageres forhandlere: Vi ser ikke gennembrud noget sted
Der er ikke gennembrud på nogle af de store knaster i forhandlingerne. Det skal ses om en helhed, siger Bondo.
23 April 2018 | 7:23 pm

Professor: Forligsmanden erklærer sammenbrud tirsdag
Alt peger i retning af, at forligsmanden ikke kan finde en løsning, mener professor Henning Jørgensen.
23 April 2018 | 6:54 pm

Forhandlere: Kun forligsmanden kan erklære sammenbrud
Forhandlere fra mandagens overenskomstforhandlinger i Forligsinstitutionen vil ikke erklære sammenbrud.
23 April 2018 | 6:08 pm

Haglgevær affyret ind gennem vindue på nordjysk asylcenter
Nordjyllands Politi modtog natten til tirsdag en anmeldelse om skud og brand på asylcenter i Dronninglund.
24 April 2018 | 3:58 am

Politi opdager fortsat digitale sexkrænkelser på nettet
Nordsjællands Politi er næsten færdig med at få sigtet flere end 300 unge i et stort kompleks om en sexvideo.
24 April 2018 | 3:17 am

Aarhus som kulturhovedstad gav stor omsætning og skabte job
Begivenheden skabte 2000 fuldtidsstillinger og en omsætning på over en milliard kroner, viser endelig rapport.
24 April 2018 | 1:16 am

Søren Pind-idé: Del København op i mindre enheder
Syv-otte små kommuner i stedet for én stor. Det er en af de idéer, Søren Pind nu fremlægger som leder af Venstres »storbyudvalg«. Forslaget vil skabe større nærvær mellem politikere og borgere, men besværliggøre den brede planlægning i hovedstaden, mener en ekspert. Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), kan bedst følge det sidste.
23 April 2018 | 8:00 pm

Sådan vil Søren Pind genvinde storbyerne: »En magtdecentralisering tilsat en solid dosis teknologiforelskelse og et frit, optimistisk syn på Europa«
Borgerne i storbyen har i stor stil opgivet Venstre i de seneste år. Nu skal et udvalg med Søren Pind i spidsen vende udviklingen. Arbejdsoverskriften er: En vision for det moderne menneske. Den skal gøre Venstre til et parti, der udfordrer det bestående og sikrer en decentraliseringen af magten. Både i byen og på land, siger styrmanden selv i det første interview om udvalgets arbejde.
23 April 2018 | 8:00 pm

FIFA overvejer udvidelse af klub-VM efter milliardtilbud

Et udvidet VM for klubhold i fodbold kan meget vel være på vej til at blive en realitet.

Således arbejder Det Internationale Fodboldforbund, FIFA, intenst med sådanne planer, efter at asiatiske inv...


23 April 2018 | 7:37 pm

Slem skade til Ajax-anfører kan være godt og skidt for dansker

En af Æresdivisionens største profiler kan se frem til en lang pause uden for fodboldbanen.

Den hollandske landsholdsspiller og Ajax-kaptajn, Joel Veltman, der i torsdagens ligakamp mod VVV Venlo b...


23 April 2018 | 7:13 pm

Hobro holder fast i førsteplads efter sejr over AGF

Hobro brød AGF-forbandelsen, da holdet mandag aften slog AGF med 1-0 på Ceres Park i Aarhus. 

Dermed bryder Hobro en stime på tre nederlag i træk til David Nielsens mandskab.

Med result...


23 April 2018 | 7:02 pm

Napoli-træner viste Juventus-fans fingeren før topkamp

Søndag aften tog Napoli et vigtigt skridt i håbet om at blive italiensk mester. På udebane i Torino slog Napoli således førerholdet Juventus med 1-0 efter en scoring i de døende minutter.

Men det v...


23 April 2018 | 2:49 pm

Fyrværkeri og fontænedans - Napoli festede hele natten efter topsejr

Med fire kampe tilbage er den italienske mesterskabskamp helt åben.

Søndag aften tabte førerholdet Juventus med 1-0 til ligaens nummer to Napoli og fører nu kun Serie A med et point ned til Napoli.

...
23 April 2018 | 6:03 am

Læs mere »

jydemundvig


24. april 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jydemundvig for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jydemundvig teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jydemundvig grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jydemundvig, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jydemundvig sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jydemundvig (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jydemundvig. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jydemundvig mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Lima, Moroni, Kiev, Bandar Seri Begawan, Dusjanbe, Wien, Managua, Lilongwe, Caracas, Palikir, Libreville, Mogadishu, Tel Aviv, Lom, Dalap-Uliga-Darrit, Lusaka, Nairobi, Sofia, Oslo, Abu Dhabi, Thimphu, Bisjkek, Bangkok, Santiago de Chile, Budapest, Juba, Kingston, Mbabane, Bissau, Washington D.C., Luanda, Bagdad, Algier, Paramaribo, Podgorica

Se mere »