lup

Hvad vil du vide om

keops pyramidenSøg her:

keops pyramiden

20. august 2018: Velkommen til siden om keops pyramiden, hvor du finder alt om keops pyramiden. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området keops pyramiden: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af keops pyramiden samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, keops pyramiden, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Uffe Ellemann-Jensen var i Prag en uge før den sovjetiske invasion af Tjekkoslovaiet, der slog »Foråret i Prag« ned. Her beskriver han tiden før og under foråret samt hvordan de daværende tjekkoslovakiske ledere blev udrenset efter diktat fra Moskva.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på keops pyramiden, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, keops pyramiden og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Keops pyramiden rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om keops pyramiden i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af keops pyramiden halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres keops pyramiden. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Yaren, Moskva, Seoul, Brazzaville, Minsk, Dhaka, Praia, San Marino, Maseru, Kuala Lumpur, Ulan Bator, Manama, Ouagadougou, Nuku'alofa, Santiago de Chile, Windhoek, Canberra, Suva, Nicosia, Bridgetown, Katmandu, Beijing, Tegucigalpa, Antananarivo, Kinshasa, Athen, Jakarta, Palikir, Conakry, Baku, Luxembourg, Lusaka, Abuja, Phnom Penh, Algier

Læs mere »

Nyheder

Netflix fjerner alle anmeldelser
For få skrev deres mening om film og serier. Nu er Netflix selv alene om at levere anbefalinger af mere, som man bør se.
20 August 2018 | 10:15 am

Apple fjerner titusinder af apps i Kina
25.000 apps er blevet fjernet fra Apples App Store i Kina efter kritik fra statsmedierne.
20 August 2018 | 9:15 am

Ny hjælp på dansk mod frygtet computervirus
Politiets og IT-sikkerhedsfirmaernes netsted, No More Ransom, har nu forklaringer på dansk, så man - måske - kan få sine låste filer tilbage.
20 August 2018 | 7:30 am

USA kræver kryptering fjernet fra Facebooks Messenger
Hemmelig retssag forsøger at tvinge Facebook til at gøre det muligt for myndighederne at lytte og læse med på beskedtjenesten Messenger – noget, som kodningen af samtalerne lige nu forhindrer.
20 August 2018 | 6:20 am

Microsoft til politikere: Kunstig intelligens bør reguleres
It-giganten Microsofts danske afdeling ønsker skarpere regulering på et marked, hvor de selv opererer.
20 August 2018 | 5:31 am

Køn betyder 123 procent lønforskel hos britiske topchefer
Mændene, der sidder øverst i de største britiske selskaber, tjener i gennemsnit 123 procent mere end kvinderne i samme position.
19 August 2018 | 3:15 pm

Acceptér, at medarbejderens private profil er privat
Alle medarbejdere bør være indforståede med, hvad de selv lægger navn til på deres private profiler. Lederen skal derfor ikke presse dem til at dele noget, som ikke falder dem naturligt at dele.
15 August 2018 | 8:30 am

Tusser på halsen både åbner og lukker døre
Hen over sommeren har der været debat i forskellige medier om tatoveringer, og hvad den form for kropsudsmykning betyder i forhold til jobmuligheder.
15 August 2018 | 8:30 am

Det ér muligt: GN Store Nord har 50 pct. kvinder i bestyrelsen
GNs bestyrelsesformand tror på vigtigheden af mangfoldige bestyrelser. Han vil ikke udelukke, at kvinder en dag kan komme i overtal i GNs bestyrelse.
15 August 2018 | 5:00 am

Læs mere »

keops pyramiden


20. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for keops pyramiden for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem keops pyramiden teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks keops pyramiden grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.

Der var jubel i Færøerne tilbage i april, da de trak Danmark i kvalifikationen til EM.

- Det er fantastisk fedt, lød det dengang fra den færøske landstræner Sonni Larsen.

Her lidt over ...

Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende keops pyramiden, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som keops pyramiden sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling keops pyramiden (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som keops pyramiden. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give keops pyramiden mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Paramaribo, Yaren, London, Islamabad, Phnom Penh, Bagdad, Bangkok, Ulan Bator, Prag, Brazzaville, Funafuti, Lusaka, Minsk, Berlin, Sarajevo, Luxembourg, Belmopan, Monaco, Algier, Dakar, San Marino, Quito, Amman, Freetown, Seoul, Dalap-Uliga-Darrit, Tirana, Andorra la Vella, Dhaka, Bras, Addis Abeba, Bern, Rabat, Pyongyang, Kairo

Se mere »