lup

Hvad vil du vide om

knaldSøg her:

knald

20. februar 2018: Velkommen til siden om knald, hvor du finder alt om knald. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området knald: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af knald samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, knald, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Den digitale udvikling kræver større viden hos advokater, når de skal rådgive erhvervs­livet. Et fællesskab bestående af advokater og tech-iværksættere skal sikre større teknologiforståelse og bedre rådgivning.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på knald, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, knald og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Knald rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om knald i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af knald halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres knald. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Abuja, Nuku'alofa, Bandar Seri Begawan, Athen, Paris, Vatikanstaten, Antananarivo, Nairobi, Naypyidaw, Port Moresby, San Jos, Canberra, Islamabad, Malabo, Saint John's, Gaborone, San Marino, Asmara, Algier, Prag, Tasjkent, Bern, Pretoria, Port Vila, Bamako, Port Louis, Dakar, Singapore, Tirana, Helsingfors, Beirut, Bratislava, Funafuti, Teheran, San Salvador

Læs mere »

Nyheder

En god dag for direktionen i Banedanmark - og en dårlig dag for danske svineavlere
Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der haft en dårlig dag.
19 February 2018 | 9:46 pm

Tobaksgigant dominerer i nattelivet
British American Tobacco indgår særlige aftaler med barer, så de får eneret på cigaretsalg. Ulovligt, siger jurist. Selskabet afviser.
19 February 2018 | 9:13 pm

Sjældent fotoalbum flyver måske fra reden
Et ganske særligt fotoalbum med stor historisk og kulturel værdi er sat til salg i Storbritannien til den nette sum af 3,7 millioner pund. Håbet er at beholde værket i dets hjemland.
19 February 2018 | 9:03 pm

Embedsværket arbejder mere for at sikre politiske resultater end for borgernes bedste
Der bliver talt mere med politikere og andre embedsmænd end med de borgere, embedsværket i sidste ende arbejder for.
19 February 2018 | 8:46 pm

80 russiske trolde pustede til spliden i USA og hjalp Trump
En gruppe russere med falske identiteter hjalp Donald Trump i valgkampen, skriver anklager. Facebook mener, at hovedmålet ikke var at få Trump valgt, men bare at skabe splid.
19 February 2018 | 8:28 pm

Det er et af de dødeste og goldeste steder på jorden, men for danske pensionskasser er det perfekt til solceller
To danske pensionskasser har skudt mere end 500 mio. kr. i at bygge infrastruktur i udviklingslande, og de første penge går til et solcelleprojekt i Chile, der kan køre uden subsidier. Sol var den store vinder inden for grøn energi i 2017.
16 February 2018 | 9:00 am

Norsk energiselskab lander det bedste resultat siden 2008
Det norske energiselskab Statkraft kom godt ud af fjerde kvartal, da det kunne præsentere det, selskabet kalder det bedste resultat siden 2008.
15 February 2018 | 8:43 am

Anden gang på tre måneder: Vestas' ærkerival lander rekordordre
Spansk-tyske Siemens Gamesa har netop fået en gigantisk ordre fra danske Ørsted. Det er anden gang på tre måneder, at Siemens Gamesa løber med en kæmpeordre for næsen er den største rival, MHI Vestas.
14 February 2018 | 8:11 am

Vestas beroliger markedet med lyse fremtidsudsigter
Vestas leverer i dag årsregnskab, der ender lavere end markedets forventninger i forhold til både omsætning og resultat. Men markedet er lettet over positive udsigter for fremtiden
7 February 2018 | 7:33 am

Vestas-konkurrent får stor ordre i Brasilien
General Electric (GE), som er en af Vestas' største konkurrenter på vindmøllemarkedet, har fået en stor ordre i Brasilien.
5 February 2018 | 12:19 pm

Læs mere »

knald


20. februar 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for knald for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem knald teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks knald grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Ført an af den ustyrlige indpisker Dave Gahan leverede de engelske poplegender en yderst inspireret indsats i Royal Arena tirsdag aften.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende knald, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som knald sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling knald (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som knald. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give knald mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Teheran, Dublin, Santo Domingo, Warszawa, Port Louis, Ljubljana, Riyadh, Bandar Seri Begawan, San Salvador, Havanna, Baku, Rabat, Mexico City, Pretoria, Canberra, Rom, Port Moresby, Dodoma, Montevideo, Kinshasa, Tel Aviv, Nassau, Kigali, Yaound, Manama, Stockholm, Quito, Oslo, Luxembourg, Bangui, Georgetown, Santiago de Chile, Sucre, Damaskus, Asunci

Se mere »