lup

Hvad vil du vide om

knippeSøg her:

knippe

20. august 2018: Velkommen til siden om knippe, hvor du finder alt om knippe. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området knippe: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af knippe samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, knippe, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Stacey Cunningham blev i maj den første kvindelige topchef i New York-børsens 226-årige historie. Da hun havde sit første sommerjob på NYSE i 1990erne, var det eneste dametoilet indrettet i en gammel telefonboks.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på knippe, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, knippe og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Knippe rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om knippe i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af knippe halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres knippe. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Tokyo, Madrid, Conakry, Sana, Teheran, Stockholm, Colombo, Maseru, Male, Gaborone, Bagdad, San Marino, Roseau, Singapore, Prag, Bukarest, Castries, Port-au-Prince, Djibouti, Bangkok, Tegucigalpa, Moroni, Athen, Saint John's, Jakarta, Montevideo, Vilnius, Islamabad, Washington D.C., Amsterdam, Moskva, Bujumbura, Basseterre, Bangui, Dili

Læs mere »

Nyheder

Ti års ødelæggende kamp bag Maersk Lines underskud
På trods af rigeligt med kunder kunne Mærsk ikke tjene penge på at fragte containere i første halvår.
17 August 2018 | 8:36 am

Analytiker om Mærsk-regnskab: Der er enkelte lyspunkter i elendigheden
Mærsk kæmper med et hårdt marked for containerfragt, hvilket sidste uges nedjustering var et tydeligt vidnesbyrd om.
17 August 2018 | 7:16 am

Handelskrig giver usikkerhed for A.P. Møller - Mærsk
Spændinger og forhøjede toldsatser mellem USA, Kina og Europa giver rynkede bryn hos A.P. Møller - Mærsk.
17 August 2018 | 6:46 am

Danmark stævner britiske banker i sag om udbytteskat
To investeringsbanker i London skal udlevere oplysninger om deres kunders forhold i forbindelse med sagen om svindel med udbytteskat i Danmark.
20 August 2018 | 12:41 pm

Norsk medie har fået adgang til bankernes internationale sortliste
Den norske avis Dagens Næringsliv har fået adgang til en liste fra databasen World-Check, som flere nordmænd ikke ved, at de står opskrevet i. Databasen fungerer som et slags opslagsværk, som blandt andet myndigheder og banker bruger for at bekæmpe økonomisk kriminalitet.
20 August 2018 | 11:43 am

Bankerne giver hånd på hjælp til landbruget
Landbruget er hårdt ramt af sommerens tørke. Finanssektorens chefer har mandag aftalt at række hånden ud.
20 August 2018 | 8:31 am

Forbrugerråd: Konkurrencen fungerer ikke i tandlægebranchen
Forbrugerrådet Tænk så gerne mere konkurrence i tandlægebranchen, hvis priser er steget betydeligt siden 2002.
20 August 2018 | 8:18 am

Pepsi køber Sodastream i milliardhandel
Den globale læskedrikgigant Pepsi har lagt milliarder for at få fingrene i israelske Sodastream.
20 August 2018 | 7:16 am

Valgren spillede en rolle i Lars Baks skifte

Den danske cykelrytter Lars Bak har de seneste syv år været hjælperytter på det belgiske hold Lotto Soudal. 

Men næste år bliver den røde trikot skiftet ud med Dimension Datas hvide, hvor han ...


20 August 2018 | 4:46 pm

Danmark vinder holdtidskørslen i ungdommens Tour de France

Danmark satte mandag de øvrige nationer på plads i ungdommens Tour de France - Tour de l'Avenir, da de vandt 4. etapes holdtidskørsel.

Det danske U23-landshold tilbagelagde de 20.2 kilometer på 22 ...


20 August 2018 | 3:13 pm

Lars Bak forlader Lotto efter syv år

Efter syv år på Lotto-Soudal er det slut for Lars Bak.

Som TV 2 SPORT kunne erfare tidligere på mandagen, så skifter den 38-årige danske hjælperytter efter denne sæson til det sydafrikans...


20 August 2018 | 1:00 pm

Fuglsang skal ikke køre Vuelta a España

Astana-chefen Alexandre Vinokourov havde oprindeligt planlagt, at Jakob Fuglsang skulle køre Vuelta a Espana sammen med holdets anden klassementsrytter Miguel Angel Lopez.

Men oven på det skuff...


20 August 2018 | 9:42 am

Matthews roser Søren Kragh efter etapesejr

Sunwebs Michael Matthews vandt søndag 7. og dermed sidste etape af World Tour-løbet BinckBank Tour.

Danske Michael Valgren (Astana) lå ellers godt til, men fik et veltilrettelagt angreb fra distanc...


19 August 2018 | 2:28 pm

Læs mere »

knippe


20. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for knippe for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem knippe teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks knippe grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende knippe, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som knippe sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling knippe (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som knippe. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give knippe mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, South Tarawa, Kuwait City, N'Djamena, Melekeok, Ottawa, Mogadishu, Pretoria, Ljubljana, Rom, Dili, Bern, Bratislava, Minsk, Helsingfors, Moroni, Havanna, Naypyidaw, Saint John's, Kigali, Baku, Accra, Kairo, Stockholm, Palikir, Port Moresby, Honiara, Castries, Bras, Asunci, Niamey, Manama, Kiev, Quito, Moskva, Bogot

Se mere »