lup

Hvad vil du vide om

københavnSøg her:

københavn

20. august 2018: Velkommen til siden om københavn, hvor du finder alt om københavn. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området københavn: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af københavn samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, københavn, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på københavn, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, københavn og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. København rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om københavn i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af københavn halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres københavn. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Luanda, Conakry, Ankara, Harare, Amsterdam, San Jos, Moroni, Skopje, Apia, Suva, Tokyo, Basseterre, Colombo, Belmopan, N'Djamena, Lissabon, Havanna, Bisjkek, Amman, Yaren, Port Louis, Luxembourg, Accra, Guatemala City, Banjul, Dodoma, Montevideo, Athen, Bissau, Abu Dhabi, Damaskus, Nuuk, Beijing, Rom, Wien

Læs mere »

Nyheder

Kvinders klynk

20 August 2018 | 6:00 pm

Mindre ansigtstab

19 August 2018 | 6:00 pm

Ak ja, sådan er socialismen

18 August 2018 | 6:00 pm

Fingeren ud, fangen ind

17 August 2018 | 6:00 pm

Betjente mod retsstaten

16 August 2018 | 6:00 pm

Nu hæver »Danmarks måske billigste realkreditinstitut« prisen på afdragsfrihed
Mens realkreditkrigen har raset i flere år, har BRFkredit som det eneste realkreditinstitut holdt priserne på boliglån i ro. Nu justeres priserne – nogle op og nogle ned.
20 August 2018 | 11:07 am

Dansk bankrebel vil give iværksættere en konto på to minutter
Med en ny digital erhvervsløsning vil den danske startup-virksomhed Lunar Way gøre livet lettere for opstarts- og vækstvirksomheder. »Der er et kæmpe hul i markedet,« siger grundlæggeren.
20 August 2018 | 6:00 am

Nordea og Danske Bank freder filialer
Danske Bank og Nordea lukker ikke flere filialer indtil videre. De to banker vurderer, at der fortsat er behov for fysiske filialer, hvor man kan møde kunderne i øjenhøjde.
20 August 2018 | 5:28 am

Finanssektoren mødes for at drøfte tørkeramte landbrug
Finans Danmark, finanssektorens brancheorganisation, mødes om udfordringerne hos danske landbrug efter tørke.
17 August 2018 | 9:25 am

Læs mere »

københavn


20. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for københavn for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem københavn teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks københavn grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende københavn, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som københavn sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling københavn (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som københavn. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give københavn mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Bukarest, Ankara, Maseru, Mexico City, Kiev, Baku, Luxembourg, San Jos, Beograd, South Tarawa, Dusjanbe, Bras, Ulan Bator, Tegucigalpa, Port Moresby, Valletta, Bagdad, Doha, Abuja, Kuwait City, Libreville, Tasjkent, Minsk, Yaren, Praia, Managua, Pretoria, Bern, Belmopan, Bujumbura, Nassau, Bangui, Bogot, Montevideo, Nuku'alofa

Se mere »