lup

Hvad vil du vide om

nationalmuseetSøg her:

nationalmuseet

20. maj 2018: Velkommen til siden om nationalmuseet, hvor du finder alt om nationalmuseet. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området nationalmuseet: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af nationalmuseet samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, nationalmuseet, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Royal Run runder 70.000 tilmeldte og kan ifølge arrangør blive en af verdens største løbeevents nogensinde.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på nationalmuseet, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, nationalmuseet og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Nationalmuseet rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om nationalmuseet i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af nationalmuseet halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres nationalmuseet. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Windhoek, Tunis, Nuku'alofa, Tel Aviv, Buenos Aires, Tasjkent, Valletta, Male, Cayenne, Kigali, Nuuk, Mexico City, Malabo, Kinshasa, Dublin, Phnom Penh, Teheran, Santiago de Chile, Kuala Lumpur, Kairo, Oslo, Abu Dhabi, Kampala, Djibouti, Panama City, Amsterdam, Naypyidaw, Islamabad, Washington D.C., Manila, Brazzaville, Antananarivo, Libreville, Dalap-Uliga-Darrit, San Marino

Læs mere »

Nyheder

Verdens rigeste rapper under pres efter afsløring af falske afspilninger
Den hovedrige hiphopstjerne Jay-Z er under pres efter afsløringen af millioner af falske afspilninger af hustruen Beyonce og forretningspartneren Kanye Wests sange på streamingtjenesten Tidal.
16 May 2018 | 11:27 am

CBS stævner egen storaktionær

15 May 2018 | 5:03 am

Aller satser stort på mobillæger
Markedet for digitale lægetjenester vokser stærkt. Nu kaster også mediekoncernen Aller Media sig ud i bølgen.
14 May 2018 | 11:07 am

Superheltefilm slår milliardrekord
Disneys superhelte-epos »Avengers: Infinity Wars« har i weekenden nået en ny milliardmilepæl hurtigere end nogen anden film i historien. Men én rekord kommer den næppe til at slå.
6 May 2018 | 11:51 am

Ny dansk sci-fi-serie er forbeholdt Netflix-kunder
"The Rain" er den første danske tv-serie, som er produceret eksklusivt til Netflix. Den har premiere 4. maj.
2 May 2018 | 5:53 am

Rune Selsing: Det bliver hurtigt kedeligt, når journalister leger Djøf'ere
Velfærdsstaten har mange måder udviklet sig til dysfunktionelt kontrolbureaukrati. Men løsningen er nok ikke mere »nytænkning« og noget med en debat, »hvor erfaringerne evalueres«.
20 May 2018 | 7:00 am

Alt det, du ikke vidste, du ville vide om tal
Ny bog af fransk matematiker fortæller tallenes fantastiske historie og kommer rundt om alt fra kaniners formering til fodboldens geometri.
20 May 2018 | 7:00 am

Sydstatsroman er en rørende rejse til de hjemsøgte skove i USA
»Syng, levende og døde, syng« er en mørk og smuk roman og forsøg på at begrave de spøgelser, der stadig går rundt i USAs sydstater.
19 May 2018 | 1:30 pm

Krimiforfatter skriver djævlen i os alle frem
Den svenske krimiforfatter Camilla Grebe giver angsten for det fremmede stemme i sin fremragende krimi »Husdyret«.
19 May 2018 | 10:59 am

Katherine Diez: Verdens mest hypede digte stikker ikke dybere end Gajol-poesi
Med over 2,5 millioner solgte eksemplarer af sin første samling er 25-årige indisk-canadiske Rupi Kaur måske den største digterdarling i sin tid. »Mælk og honning« er identitetsbanalt navlepilleri, og det er præcis, hvad unge kvinder vil have i dag.
19 May 2018 | 6:00 am

Sverige vinder VM-guld efter hidsig gyser
Der skulle overtid og straffeslag til, før Sverige fik has på overraskelsen Schweiz i VM-finalen i ishockey.
20 May 2018 | 9:19 pm

Dokumentarserie om verdenshistoriens bedste fodboldspiller på vej
Ny serie skal vise »hidtil usete sider« af Diego Maradonas liv.
20 May 2018 | 9:03 pm

»Jeg stemmer ikke, for jeg stoler ikke på den nationale valgkommission«
Oppositionen opfordrer til boykot af valget i Venezuela, hvor der stort set ingen køer er ved valglokalerne.
20 May 2018 | 8:40 pm

Ambitiøs dansker håber, karrierens største triumf baner vej til prof-kontrakt
Alexander Kamp vandt sidste etape i Tour of Norway og sluttede som nr. 2 sammenlagt.
20 May 2018 | 8:40 pm

35-årig er sigtet for voldtægt af teenager ved Tulipanfest
Sent lørdag aften blev en 17-årig pige voldtaget i Ribe. Politiet har anholdt en mand fra Esbjerg-området.
20 May 2018 | 8:39 pm

Læs mere »

nationalmuseet


20. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for nationalmuseet for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem nationalmuseet teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks nationalmuseet grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende nationalmuseet, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som nationalmuseet sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling nationalmuseet (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som nationalmuseet. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give nationalmuseet mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Asmara, Lilongwe, Apia, Ankara, New Delhi, Reykjavik, San Salvador, Mexico City, Prag, Praia, Naypyidaw, Porto-Novo, Wien, Beijing, South Tarawa, Ottawa, Brazzaville, Dodoma, Bratislava, Saint George's, Cayenne, Tegucigalpa, Buenos Aires, Pretoria, Stockholm, Bridgetown, Canberra, Riyadh, Lima, Amman, Addis Abeba, Dublin, Amsterdam, Managua, Mbabane

Se mere »