lup

Hvad vil du vide om

nationalmuseetSøg her:

nationalmuseet

23. september 2018: Velkommen til siden om nationalmuseet, hvor du finder alt om nationalmuseet. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området nationalmuseet: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af nationalmuseet samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, nationalmuseet, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på nationalmuseet, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, nationalmuseet og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Nationalmuseet rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om nationalmuseet i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af nationalmuseet halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres nationalmuseet. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, N'Djamena, Freetown, Abu Dhabi, Asmara, Bridgetown, Dusjanbe, Bandar Seri Begawan, Paramaribo, Male, Pretoria, Asjkhabad, Skopje, Sofia, Tegucigalpa, Apia, Vaduz, Phnom Penh, Podgorica, Jakarta, Dublin, Rabat, Antananarivo, South Tarawa, Vatikanstaten, Roseau, Mbabane, Praia, Bogot, Doha, Baku, Kampala, Port Louis, Banjul, Monaco, Santiago de Chile

Læs mere »

Nyheder

Anklages for at have startet gigantisk skovbrand i USA
En 52-årig dansk mand blev 30. juni anholdt for at have startet en stor skovbrand i Colorado.
23 September 2018 | 7:36 am

Han fordrev spøgelserne fra det gamle slot i det indre København
Det spøgte på Charlottenborg, sagde man. Der hvilede en forbandelse over den gamle kunstinstitution. Kunstbygningen, der engang havde monopol på at vise den nyeste kunst, var truet på eksistensen. Men så ankom Michael Thouber. Direktøren, der er lykkedes med det, ingen andre kunne. Historien om hans succes er også historien om et ungkonservativt søndagsbarn fra Fyn, der i mødet med det venstreorienterede, københavnske kulturliv skilte sig ud i sin blazer med guldknapper. En ven kalder ham en outsider, som virkelig ønsker at være en insider.
23 September 2018 | 6:57 am

En af Danmarks absolut rigeste mænd fylder rundt
Bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen, har i dén grad sat sit præg på udviklingen i området ved Sønderborg og Alssund. Søndag fylder han 70 år.
23 September 2018 | 6:26 am

Skraldesatellit får sin første rumfangst i nettet
Det skønnes at der er over 100 millioner stykker affald i kredsløb om Jorden.
23 September 2018 | 5:18 am

Ærlighed er godt - men det kan også blive en bremseklods i dit arbejdsliv
Der er en række karaktertræk, som alle kan blive enige om er gode. Men er du for ærlig eller ydmyg, kan det blive en bremseklods i dit arbejdsliv, fortæller karriererådgiver Jeanette Svendsen.
23 September 2018 | 7:00 am

Når lederens egne principper trues

19 September 2018 | 7:30 am

Vælg en holdbar og langsigtet løsning, når der skal spares
Produktionschefen har kig på udgifterne til to højtlønnede ansatte, men de har seks måneders opsigelsesvarsel.
19 September 2018 | 7:20 am

Fredag holder vi fri – hver eneste uge

19 September 2018 | 7:00 am

Læs mere »

nationalmuseet


23. september 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for nationalmuseet for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem nationalmuseet teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks nationalmuseet grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Partierne har holdt borgfred for at give skattevæsnet ro til genopbygning. Nu er S' tålmodighed opbrugt.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende nationalmuseet, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som nationalmuseet sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling nationalmuseet (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som nationalmuseet. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give nationalmuseet mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Abidjan, Vientiane, South Tarawa, Paris, Sucre, Minsk, Beijing, Santiago de Chile, Bras, Kinshasa, Islamabad, Vilnius, Pretoria, Riyadh, Bamako, Bisjkek, Manama, Nuku'alofa, Wellington, Quito, Roseau, Castries, Port Louis, Kiev, Ankara, San Marino, Prag, Kampala, Apia, Bujumbura, Rabat, Hanoi, Cayenne, Kabul, San Salvador

Se mere »