lup

Hvad vil du vide om

natteulveneSøg her:

natteulvene

16. juli 2018: Velkommen til siden om natteulvene, hvor du finder alt om natteulvene. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området natteulvene: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af natteulvene samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, natteulvene, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
I en strid med Kammeradvokatens bestyrelsesformand, Boris Frederiksen, om honorarer i et konkursbo dissekerer hans medkurator i et snart ti år gammelt konkursbo Kammeradvokatens priser og holder dem op mod de timesatser, Kammeradvokaten har aftalt med staten.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på natteulvene, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, natteulvene og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Natteulvene rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om natteulvene i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af natteulvene halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres natteulvene. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Tunis, Nairobi, Monrovia, Sucre, Tel Aviv, Bryssel, Colombo, Lilongwe, Jakarta, Paramaribo, Doha, Dusjanbe, Honiara, Riyadh, Bern, Ulan Bator, Maseru, Nuuk, Algier, Ankara, Budapest, Kiev, Addis Abeba, N'Djamena, Luanda, Bratislava, Pyongyang, Dakar, Caracas, Hanoi, Teheran, Mogadishu, Basseterre, Phnom Penh, Kuwait City

Læs mere »

Nyheder

Argentina fyrer træneren efter skuffende VM

Argentina skal på jagt efter en ny landstræner.

Jorge Sampaoli og det argentinske fodboldforbund er blevet enige om at afslutte samarbejde, skriver forbundet på sin hjemmeside.

Argentina fik...


15 July 2018 | 7:50 pm

Deschamps: Nederlag i EM-finalen hjalp os til VM-guld

Jublen kunne bryde ud i Frankrig søndag aften, da nationens fodboldhelte sikrede verdensmesterskabet for anden gang i landets historie.

Efter en målrig VM-finale, som Frankrig vandt 4-2, kunne land...


15 July 2018 | 7:10 pm

Kenn Hansen: Evalueringen af VAR var nærmest lalleglad

Finaledommeren har netop fløjtet det lange karakteristiske slutfløjt, som indikerer enden på et fremragende VM.

Første halvleg af finalen var præget af en lang række dommermæssige spørgsmålstegn. V...


15 July 2018 | 6:37 pm

Kroatisk stjerne var VM's bedste - se alle kåringer her

Frankrig blev søndag verdensmester for anden gang, mens Kroatien måtte tage til takke med sin første VM-sølvmedalje nogensinde.

Den historiske præstation kan kroaterne blandt andre takke Luka Modri...


15 July 2018 | 5:32 pm

Laudrup synes ikke om den tendens, han har set ved VM

Fodbolden har fået et nyt ansigt. De såkaldte små nationer er ikke længere alene om at forsvare sig, det gør de store også. Der er længere mellem initiativerne.

Vi har set Belgien slå Brasilien...


15 July 2018 | 5:13 pm

Mangler din leder gennemslagskraft?
Føler du at din leder mangler gennemslagskraft i organisationen, og at dit team eller din afdeling derfor bliver forbigået? Så kan du hjælpe din leder. God ledelse er nemlig et samarbejde mellem lederen og medarbejderen, siger Peter Leth, direktør i IDA Learning.
15 July 2018 | 12:00 pm

Den nye frontkæmper mod »Djøf-bashing«
Henning Thiesen er ny formand for fagforbundet Djøf. Den tidligere chef for Bagmandspolitiet vil nu arbejde på at forbedre djøf'ernes omdømme.
12 July 2018 | 6:00 am

Sociale medier vigtig del af ansættelsesprocessen
Der kan siges meget godt om sociale medier – især i forhold til, hvor hurtigt og nemt det er blevet at opdyrke netværk og dele viden. Men sociale medier har også en række skyggesider, som især de unge storforbrugere skal være særdeles opmærksomme på.
11 July 2018 | 8:40 am

Lederen styrker sin position ved at tage ansvar
Sidste uges dilemma handlede om Kristine, der arbejder som mellemleder i et større revisionsfirma. Op til ferien er det gået op for hende, at hun og teamet ikke kan nå at få alle deres opgaver færdige før ferien.
11 July 2018 | 8:00 am

Hong Kong-matador på storopkøb i Danmark
Hans Michael Jebsen er businessman i Hong Kong. Men i fritiden køber han flittigt op i Danmark af slotte, godser, hoteller og bevaringsværdige bygninger. Den seneste investering, afdøde Peter Zobels Bækkeskov i Sydsjælland, er købt til samlingen. Til sønnen Michael Immanuel Jebsen.
11 July 2018 | 5:14 am

Manden uden bremseklodser

15 July 2018 | 6:26 pm

Tak for alt, næste VM i fodbold bliver en absurd prøvelse
Fodbold kan det, som ikke meget andet kan - binde verden sammen. I dag vil omkring en milliard mennesker følge finaleopgøret mellem Kroatien og Frankrig.
15 July 2018 | 6:00 am

Den ukrænkelige kvinde
Selv i 2018 må kvinder finde sig i alt for meget. Det er på tide med en kulturændring, så vi behandler hinanden som mennesker og medborgere.
13 July 2018 | 3:00 pm

Trump har ret - europæerne skal betale mere
USAs præsident Trump har ikke opført sig diplomatisk på NATO-topmødet, men han har tilsyneladende fået sit budskab om højere forsvarsbudgetter igennem hos sine allierede.
12 July 2018 | 3:15 pm

Læs mere »

natteulvene


16. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for natteulvene for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem natteulvene teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks natteulvene grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende natteulvene, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som natteulvene sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling natteulvene (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som natteulvene. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give natteulvene mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Tel Aviv, Cayenne, Nairobi, Funafuti, Dili, Thimphu, New Delhi, Tbilisi, Dodoma, Caracas, Mbabane, Port Louis, Port Vila, Conakry, Mexico City, Damaskus, Kingston, Vilnius, Luanda, Ankara, Lima, Bangkok, Male, Budapest, Tirana, Valletta, Honiara, Abu Dhabi, N'Djamena, Moskva, Abuja, Bissau, Kairo, Kabul, Pyongyang

Se mere »