lup

Hvad vil du vide om

naturSøg her:

natur

20. maj 2018: Velkommen til siden om natur, hvor du finder alt om natur. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området natur: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af natur samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, natur, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Royal Run runder 70.000 tilmeldte og kan ifølge arrangør blive en af verdens største løbeevents nogensinde.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på natur, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, natur og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Natur rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om natur i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af natur halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres natur. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Helsingfors, Colombo, Moroni, Muskat, Kabul, San Jos, Bryssel, Mbabane, Mogadishu, Dodoma, Thimphu, Saint John's, Port Vila, London, Kingston, Port-au-Prince, Belmopan, Singapore, Port of Spain, Vilnius, Windhoek, Yaound, Beirut, New Delhi, Dublin, Washington D.C., Bras, Tegucigalpa, Port Moresby, South Tarawa, Maseru, Abuja, Wien, Taipei, Katmandu

Læs mere »

Nyheder

Briter melder hus forbi: jeg må ikke købe Norwegian
Det norske luftfartselskab faldt fredag mere end 7 procent på børsen efter udtalelse fra IAG-chefen Willie Walsh. IAG er holdingselskabet bag British Airways, Aer Lingus og Iberia.
18 May 2018 | 1:03 pm

Tysk EU-chef vil have fuldt tryk på kampen om EUs milliarder
EUs budgetkommissær, Günther Oettinger, vil have forhandlingerne om EUs budget-milliarder færdig til næste forår. Det vil vise, at EU ikke går i stå efter Brexit, mener han. Finansminister Kristian Jensen (V) tror ikke på, at forhandlingerne bliver færdige næste forår.
18 May 2018 | 12:51 pm

USA's sanktioner kan styrke Rusland
Hvis USA beslutter sig for at pålægge nye sanktioner på Venezuela og samtidig genoptager sanktionerne mod Iran, kan det ende i et kompliceret geopolitisk spil, der i sidste ende kan styrke den amerikanske rival Rusland.
18 May 2018 | 7:55 am

Kina tilbyder stor reduktion af USA's handelsunderskud
Kina har tilbudt USA en bred palet af investeringer og andre initiativer, der skal reducere det amerikanske handelsunderskud med Kina med omkring 200 milliarder dollar om året.
18 May 2018 | 5:34 am

- En af de bedste kampe, jeg har set i år, siger ekspert om DM-finale

18 mål tilsammen af Nikolaj Øris og Nikolaj Markussen for BSV. Tre straffekastsredninger på lige så mange forsøg af Skjern-målmanden Tibor Ivanisevic.

Den første DM-finale mellem Skjern og...


20 May 2018 | 7:36 pm

Nikolaj Jacobsens tyske tropper smider vigtigt point

Den danske håndboldtræner Nikolaj Jacobsen var godt frustreret i minutterne efter Rhein Neckar Löwens udekamp søndag mod HC Erlangen i den tyske Bundesliga.

De forsvarende mestre hav...


20 May 2018 | 5:06 pm

BSV tæt på stor udesejr: - Jeg er rigtig irriteret og ærgerlig

Skjern og Bjerringbro-Silkeborg spillede 29-29 i den første DM-finale, hvor gæsterne fra BSV var foran i stort set hele kampen. 

Først i de sidste minutter fik Skjern indhentet forspringet...


20 May 2018 | 4:37 pm

Skjern kæmper sig til uafgjort mod BSV i første DM-finale

Håndboldspillet blev søndag vist frem på ypperste vis, da formstærke Bjerringbro-Silkeborg (BSV) smed en stor føring og spillede uafgjort 29-29 ude mod Skjern i herrernes første DM-finale.

BSV havd...


20 May 2018 | 4:02 pm

Øris og Øris drømmer om guld, så de har en historie til julefrokosten

BSV-brødrene Mads og Nikolaj Øris vil så gerne have et gyldent minde, de kan snakke om, når de mødes til familiejulefrokost i fremtiden.

Søndag har de en oplagt mulighed for at sikre fremtidens emn...


20 May 2018 | 12:33 pm

Kundeklubber håber på dit samtykke til brug af værdifuld data
Ny dataforordning tvinger virksomheder til at spørge om lov til at bruge data, der er guld værd for dem.
19 May 2018 | 3:02 am

Først lukkede de Faktaer og Irmaer: Nu lukker Coop 16 lokale brugser
Dagligvaregiganten lukker igen en stribe underskudsgivende butikker. Med lukningen af butikker i kæderne Dagli´Brugsen og LokalBrugsen, kommer Coop i den kommende tid til at lukke 74 butikker i alt.
17 May 2018 | 12:28 pm

Kendt TV-kok oplever tocifret million-mareridt
Den britiske TV-kok Gordon Ramsay ser ud til at må give sig selv en opsang oven på det seneste årsregnskab for sit restaurantimperium. En amerikansk strid koster dyrt på bundlinjen.
17 May 2018 | 8:08 am

Læs mere »

natur


20. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for natur for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem natur teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks natur grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende natur, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som natur sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling natur (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som natur. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give natur mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Port Vila, Abidjan, Beijing, Maseru, Helsingfors, Palikir, Bridgetown, Wien, Port of Spain, Damaskus, Warszawa, South Tarawa, Teheran, Berlin, Apia, Ankara, Luanda, Seoul, Lusaka, Moskva, Tegucigalpa, Castries, Lilongwe, Bamako, Riyadh, Freetown, Yaren, Quito, Bukarest, Sarajevo, Doha, Minsk, Bangkok, Tbilisi, Windhoek

Se mere »