lup

Hvad vil du vide om

numsedansSøg her:

numsedans

23. september 2018: Velkommen til siden om numsedans, hvor du finder alt om numsedans. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området numsedans: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af numsedans samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, numsedans, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Det spøgte på Charlottenborg, sagde man. Der hvilede en forbandelse over den gamle kunstinstitution. Kunstbygningen, der engang havde monopol på at vise den nyeste kunst, var truet på eksistensen. Men så ankom Michael Thouber. Direktøren, der er lykkedes med det, ingen andre kunne. Historien om hans succes er også historien om et ungkonservativt søndagsbarn fra Fyn, der i mødet med det venstreorienterede, københavnske kulturliv skilte sig ud i sin blazer med guldknapper. En ven kalder ham en outsider, som virkelig ønsker at være en insider.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på numsedans, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, numsedans og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Numsedans rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om numsedans i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af numsedans halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres numsedans. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Monaco, Bangkok, Saint John's, Khartoum, Montevideo, Manila, Valletta, Brazzaville, Beirut, Jerevan, Paramaribo, Palikir, Porto-Novo, Colombo, Port-au-Prince, Dakar, Kinshasa, Dalap-Uliga-Darrit, Port Vila, Ankara, New Delhi, Basseterre, Prag, Warszawa, Juba, Bissau, Port of Spain, Muskat, Nairobi, Melekeok, Djibouti, Abu Dhabi, Singapore, Bisjkek, Lom

Læs mere »

Nyheder

Boligmarkedet tøver: Vær kritisk over for udbudsprisen
Boligmarkedet tager sig en lille, velfortjent pause fra de konstante stigninger. Det kan fremadrettet betyde et spring mellem udbuds- og salgspriser.
23 September 2018 | 8:01 am

Yahya Hassan tiltales i ny sag om trusler
Digteren Yahya Hassan er blevet tiltalt for blandt andet trusler og for at køre bil i påvirket tilstand.
23 September 2018 | 7:49 am

Manden, der fortalte hemmeligheder
Der blev brugt ord som »himmelstormer«, da Jakob Scharf som 40-årig blev udnævnt til chef for Politiets Efterretningstjeneste. Ni år senere kaldte Folketingets formand ham »en lille ynkelig person«. På onsdag begynder retssagen mod Scharf, som er anklaget for brud på sin tavshedspligt i bogen »Syv år for PET«.
23 September 2018 | 7:25 am

Storebæltsbro har stål fra værk der har givet italienere kræft
Stålet til Storebæltsbroen er fra et værk i Italien. Hundredvis er døde på grund af forurening på værket.
23 September 2018 | 7:22 am

82-årig mand omkommer i lejlighedsbrand i Nakskov
Politiet formoder, at tobaksrygning i sengen har kostet en 82-årig mand livet i Nakskov.
23 September 2018 | 3:45 am

Vestas vinder ordre på 144 megawatt i USA

20 September 2018 | 11:44 am

Ørsted: Vi arbejder på at sælge dele fra af havvindparker i Taiwan
Frasalg af ejerandele i havvindmølleparker i Europa skal ikke ske nærmest automatisk fremover for energiselskabet Ørsted, men i Taiwan ser strategien anderledes ud.
20 September 2018 | 7:17 am

Ørsted sælger halvdelen af havvindmøllepark for 37,5 milliarder kr.
Havvindmølleparken Hornsea 1 er ved at blive opført. Når den er færdig i 2020, vil den være verdens største.
19 September 2018 | 3:52 am

Omstridte kystvindmøller øger elproduktion med over ti procent
Danmarks to første store kystnære vindmølleparker, Vesterhav Syd og Nord, ved den jyske vestkyst bliver Danmarks mest effektive havmølleparker.
13 September 2018 | 8:26 am

Læserne fotograferer: Se de smukke billeder fra læsernes rejser i Afrika
En løve jagter en gnu, en slagter tager sig et hvil og en flodhest indtager en truende position. Alt dette har de fotograferende læsere oplevet i Afrika.
23 September 2018 | 7:57 am

Yahya Hassan tiltales i ny sag om trusler
Digteren Yahya Hassan er blevet tiltalt for blandt andet trusler og for at køre bil i påvirket tilstand.
23 September 2018 | 7:56 am

Dansk ambassadør har været til møde efter angreb i Iran
Danmarks ambassadør i Iran ønsker ikke at fortælle om indholdet af et møde med det iranske styre.
23 September 2018 | 7:42 am

Hørsholm forbyder tungeslaskere

23 September 2018 | 7:42 am

Anklages for at have startet gigantisk skovbrand i USA
En 52-årig dansk mand blev 30. juni anholdt for at have startet en stor skovbrand i Colorado.
23 September 2018 | 7:36 am

Læs mere »

numsedans


23. september 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for numsedans for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem numsedans teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks numsedans grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende numsedans, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som numsedans sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling numsedans (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som numsedans. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give numsedans mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Tripoli, Kuwait City, Skopje, Phnom Penh, Doha, Cayenne, Banjul, Melekeok, Saint John's, San Salvador, Bukarest, Port Moresby, Muskat, Praia, Bratislava, Jakarta, Algier, South Tarawa, Maseru, Sarajevo, Tegucigalpa, Panama City, Bamako, Luanda, Reykjavik, Roseau, Tallinn, Astana, Nicosia, Amsterdam, Riga, Luxembourg, Paris, Port-au-Prince, Mexico City

Se mere »