lup

Hvad vil du vide om

rimordbogSøg her:

rimordbog

17. august 2018: Velkommen til siden om rimordbog, hvor du finder alt om rimordbog. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området rimordbog: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af rimordbog samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, rimordbog, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på rimordbog, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, rimordbog og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Rimordbog rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om rimordbog i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af rimordbog halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres rimordbog. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Madrid, Tbilisi, Belmopan, Bangui, Abuja, Rom, Kairo, Panama City, Nouakchott, Beijing, Bissau, Podgorica, Port Vila, Vaduz, Tasjkent, Riyadh, Brazzaville, New Delhi, Nuuk, Tokyo, Vientiane, Riga, Rabat, Athen, Port-au-Prince, Bukarest, Pretoria, Melekeok, Nairobi, Nassau, Abu Dhabi, Windhoek, Berlin, Mogadishu, N'Djamena

Læs mere »

Nyheder

Et forslag fra Søren Pape Poulsen vækker undren: »Det smager af overvågningsstat«
Dagens overblik: Justitsminister Søren Pape Poulsen vil oprette en ny specialenhed til at bekæmpe radikalisering i fængslerne. Venstre-profil advarer mod, at hans parti har »glemt København«. Og så mener DF-ordfører ikke, at sommerens vejr har været »så usædvanligt«. Hele dit politiske overblik her.
17 August 2018 | 6:35 am

Alternativet vil give udlændinge stemmeret til Folketinget
Uffe Elbæk kan slet ikke se nogen ulemper i at give fuld stemmeret til alle, der har boet i Danmark i fire år.
17 August 2018 | 4:03 am

Miljøfolk: Tiltrængt med nyt grønt superministerium
Der er behov for nye magtstrukturer i dansk klimapolitik, lyder det fra tænketank og grønne organisationer.
17 August 2018 | 3:03 am

Liberal Alliances landsformand genopstiller ikke ved næste valg
Alex Vanopslagh bliver Liberal Alliance spidskandidat i Vestjylland, hvor Leif Mikkelsen ikke genopstiller.
16 August 2018 | 7:05 pm

Færre skal indlægges på hospitalerne: »Vi står med en helt monumental udfordring«
Hvert år bruger det danske sundhedsvæsen milliarder på indlæggelser, der burde have været undgået, viser nye tal. Et stort problem, som bliver centralt i den kommende sundhedsreform, lyder det fra regeringen, som derfor vil flytte rundt på milliarder.
16 August 2018 | 6:00 pm

Mærsk storsælger - men kerneforretningen taber penge
Opkøb og vækst dominerer regnskabet for A.P. Møller - Mærsk, der netop er offentliggjort via fondsbørsen.
17 August 2018 | 6:13 am

Mærsk vil sende boreforretning på børsen i 2019
Maersk Drilling skal noteres på fondsbørsen i København i løbet af 2019.
17 August 2018 | 6:12 am

Danske restauranter omsætter som aldrig før
Restauranterhvervet omsatte for 44 milliarder kroner i 2017. Det er 4,9 procent mere end året før. Særligt de traditionelle restauranter med bordservering stormer frem. Vi har fået flere penge mellem hænderne og spiser ude for oplevelsens skyld, lyder det.
16 August 2018 | 3:00 pm

Læs fredagens business-kalender
Her får du et overblik over fredagens erhvervsbegivenheder.
16 August 2018 | 3:00 pm

Qatar lover at investere 15 mia. dollar i Tyrkiet
Midt i krisen synes Tyrkiet onsdag at have fået en håndsrækning fra Qatar. En tyrkisk embedsmand oplyser ifølge nyhedsbureauet AP, at Qatar har afgivet et løfte om at investere 15 mia. dollar i Tyrkiet.
15 August 2018 | 4:24 pm

ISS-topchef: Succes med nye kontrakter gav højere organisk vækst
Succes med at vinde og få opstartet nye kontrakter er med til at løfte den organiske vækst hos den danske servicekoncern ISS i årets andet kvartal.
16 August 2018 | 9:27 am

Kuratorstrid: Kammeradvokatens timepriser over 80 pct. for høje
I en strid med Kammeradvokatens bestyrelsesformand, Boris Frederiksen, om honorarer i et konkursbo dissekerer hans medkurator i et snart ti år gammelt konkursbo Kammeradvokatens priser og holder dem op mod de timesatser, Kammeradvokaten har aftalt med staten.
9 July 2018 | 5:00 am

PwC får milliardstraf efter bankkollaps
En amerikansk domstol afgjorde mandag, at det skal koste revisorgiganten PwC dyrt, at den ikke opdagede det svindelnummer med falske lån, der sendte USA's 25. største bank i graven.
2 July 2018 | 7:27 pm

Johan Schlüters bedrageridom bliver ikke anket
Advokaten Johan Schlüter, der blev idømt fire års betinget fængsel for at bedrage sine kunder, anker ikke sin dom. Det skriver hans advokat i en meddelelse.
26 June 2018 | 5:40 am

KPMG-boss om exit: Det er ret udramatisk
Thomas Hofman-Bang har siden 2014 stået i spidsen for genopbygningen af KPMG på det danske marked, efter at EY opslugte det tidligere KPMG. Snart er han fortid i KPMG, som på det danske marked stadig er lillebror blandt Big Four.
22 June 2018 | 4:56 pm

Læs mere »

rimordbog


17. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for rimordbog for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem rimordbog teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks rimordbog grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende rimordbog, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som rimordbog sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling rimordbog (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som rimordbog. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give rimordbog mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Port Vila, Zagreb, Manama, Lissabon, Addis Abeba, Tripoli, San Jos, Port Louis, Belmopan, Minsk, Bissau, Naypyidaw, Bridgetown, Castries, Oslo, Sarajevo, Nouakchott, Kampala, Nairobi, Freetown, Tasjkent, Ouagadougou, Conakry, Port of Spain, Suva, Reykjavik, Yaren, Dusjanbe, Damaskus, Teheran, Wellington, Rabat, Tel Aviv, Budapest, Bisjkek

Se mere »