lup

Hvad vil du vide om

rødhætteSøg her:

rødhætte

20. august 2018: Velkommen til siden om rødhætte, hvor du finder alt om rødhætte. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området rødhætte: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af rødhætte samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, rødhætte, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på rødhætte, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, rødhætte og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Rødhætte rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om rødhætte i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af rødhætte halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres rødhætte. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, New Delhi, Djibouti, Budapest, Asjkhabad, Havanna, Tokyo, Saint John's, Suva, Vientiane, Sofia, Abidjan, Maputo, Addis Abeba, Gaborone, Bridgetown, Nuku'alofa, San Salvador, Oslo, Beijing, Castries, Ouagadougou, Bisjkek, Basseterre, Panama City, Athen, Bratislava, Tallinn, Port Vila, Manila, Monaco, Bogot, Naypyidaw, Dakar, Bamako, Port Louis

Læs mere »

Nyheder

Dortmund afværger pokalfadæse i Delaney-debut

Det blev en gyser for Thomas Delaney, da han mandag aften fik sin officielle debut for fodboldklubben Borussia Dortmund.

Den tyske storklub var få minutter fra at blive sendt ud i første runde af d...


20 August 2018 | 9:49 pm

Liverpool vinder igen og holder trit med Manchester City

Fodboldklubben Liverpool fik også en sejr i holdets anden kamp i sæsonen i Premier League.

På udebane vandt manager Jürgen Klopps hold 2-0 over Crystal Palace. 

Liverpool, der af mange ...


20 August 2018 | 9:08 pm

Cornelius er taget som gidsel i italiensk klub, fortæller agenten

Andreas Cornelius har langt fra fået det ophold i den italienske klub Atalanta, som han havde håbet på, da han for et år siden skrev under på en fireårig aftale. 

Siden skiftet fra FC Københav...


20 August 2018 | 8:25 pm

Wass laver assist i Valencia-debut mod Atlético Madrid

Fodboldspilleren Daniel Wass leverede en flot assist, da han mandag aften fik sin debut for Valencia i den spanske La Liga.

Måloplægget var medvirkende til, at Valencia fik 1-1 mod Atlético Madrid ...


20 August 2018 | 8:10 pm

Horsens-manager truer med selv at spille, hvis klubben ikke finder ny angriber

Horsens-manager Bo Henriksen valgte i 0-0-kampen mod AaB at stille med højreback Rune Frantsen og den defensive midtbanespiller Sammy Skytte i angrebet. 

Manageren har selv været ude og sige, ...


20 August 2018 | 8:03 pm

Årets hidtil dyreste villa i Københavns Kommune er netop solgt
Årets hidtil dyreste villa i Københavns Kommune netop er blevet handlet.
20 August 2018 | 8:19 am

Ungt boliglån tryner gammel favorit: »F-kort står utroligt skarpt«
Boliglånet F-kort, hvor renten bliver fastsat hvert halve år, står aktuelt som det billigste lån sammenlignet med F1-lånet. Det viser en gennemgang af de to konkurrerende lån med den korteste rente.
20 August 2018 | 5:02 am

Hvor er verdensøkonomien på vej hen?
Udviklingen i verdensøkonomien er vigtig for, hvordan du skal investere dine penge. Du kan ikke undgå risiko, men du skal tænke i risiko, når du investerer.
18 August 2018 | 12:00 pm

Skal jeg lade min stedfar sidde i uskiftet bo?
I denne uges brevkasse er der en smule bekymring for, hvad der sker med barndomshjem og arv efter en forælders død.
18 August 2018 | 9:00 am

Uffe Ellemann om »Foråret i Prag« i 1968: Jeg oplevede på første hånd, hvordan Sovjet knuste glæden og optimismen
Uffe Ellemann-Jensen var i Prag en uge før den sovjetiske invasion af Tjekkoslovaiet, der slog »Foråret i Prag« ned. Her beskriver han tiden før og under foråret samt hvordan de daværende tjekkoslovakiske ledere blev udrenset efter diktat fra Moskva.
20 August 2018 | 4:00 pm

Karrieren over ungerne – skulle det være konservativ familiepolitik?
Det kan ikke være attraktivt at sende børnene ud af den trygge, hjemlige base.
20 August 2018 | 10:00 am

Brydningstiden kalder på den sunde intuition
Data er gode til at forudsige fortiden – men vi har også brug for intuition for at træffe gode beslutninger for fremtiden
20 August 2018 | 10:00 am

Jeg ønsker ikke at hævne mig på de muslimske friskoler, men jeg er skeptisk over for dem
At kalde mine anker mod de muslimske friskoler for en vendetta er for vildt. Vendetta betyder blodhævn. Jeg har intet at hævne. Jeg går efter bolden, ikke efter manden.
20 August 2018 | 5:00 am

Læs mere »

rødhætte


20. august 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for rødhætte for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem rødhætte teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks rødhætte grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Internetgiganten Google vil ifølge amerikanske medier udvikle en censureret søgemaskine til det kinesiske marked. Ved at bøje sig for den kinesiske stat om censur gør Google sig selv og liberale demokratier sårbar for yderligere krav fra autoritære regimer.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende rødhætte, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som rødhætte sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling rødhætte (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som rødhætte. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give rødhætte mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Maputo, Vientiane, Nouakchott, San Jos, Sana, Prag, Dalap-Uliga-Darrit, Kuwait City, Lima, Lissabon, Seoul, Addis Abeba, Lilongwe, Bras, Beijing, Nuuk, Luxembourg, Doha, Saint John's, Sucre, Tunis, Vaduz, Belmopan, Ljubljana, Valletta, Katmandu, Dublin, Bagdad, Washington D.C., Santiago de Chile, Ankara, Mexico City, Saint George's, Vilnius, Apia

Se mere »