lup

Hvad vil du vide om

rugSøg her:

rug

25. maj 2018: Velkommen til siden om rug, hvor du finder alt om rug. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området rug: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af rug samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, rug, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på rug, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, rug og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Rug rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om rug i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af rug halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres rug. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Montevideo, Monrovia, Maseru, Yaound, Santo Domingo, New Delhi, Luxembourg, Dublin, Pyongyang, Doha, Asunci, Dusjanbe, Bern, Dodoma, Managua, Tasjkent, Melekeok, Beograd, Honiara, London, Bamako, Skopje, Port-au-Prince, Prag, Sarajevo, Singapore, Kabul, Kampala, Dakar, Mexico City, Tallinn, Manila, Sucre, Pretoria, Palikir

Læs mere »

Nyheder

1.100 kunder sætter milliardsøgsmål mod Ørsted i bero og håber på Højesteret
De 1.100 tidligere Elsam-kunder, som har stævnet Ørsted for et større milliardbeløb, sætter deres erstatningssag i bero, indtil det står klart, om den enorme Elsam-sag skal for Højesteret.
25 May 2018 | 2:43 pm

Guldfuglene blev skubbet ud af reden - nu snupper de stor luns foran Ørsted
Ørsted-aktien tager et næsedyk fra morgenen af, efter det står klart, at det danske energiselskab ikke vandt kapacitet i det vigtige udbud af havvind i den amerikanske delstat Massachusetts. Vinderen blev i stedet et projekt med deltagelse af nogle af Ørsteds gamle kendinge.
24 May 2018 | 8:49 am

Ørsted vinder kæmpe konkurrencesag med potentiel milliarderstatning
Energiselskabet Ørsted har vundet en sag mod konkurrencemyndighederne i den enorme Elsam-sag. I horisonten truede et søgsmål på over otte milliarder kroner, men synes nu længere væk.
24 May 2018 | 8:26 am

Topmøde kan måske godt afholdes alligevel
Trump siger, at USA igen er i kontakt med Nordkorea, og at et topmøde måske alligevel kan holdes 12. juni.
25 May 2018 | 4:27 pm

Lars Løkke og Aleqa Hammond i åbent skænderi i Folketinget
Statsministeren havnede i giftig debat med den grønlandske politiker Aleqa Hammond om kinesisk indflydelse i Grønland.
25 May 2018 | 4:04 pm

Froomes vanvidsmission giver kæmpe udbetaling ved kasse 1
Chris Froome kørte konkurrenterne i sænk med et soloridt over 80 km på stor bjergetape og fører nu Giro d’Italia.
25 May 2018 | 3:07 pm

De lider under 'den skjulte sult'
Politiken har været i Nepal, hvor fire ud af ti børn lider af fejlernæring.
25 May 2018 | 2:23 pm

EU har modtaget fire klager om Google og Facebook
Nyt europæisk borgerinitiativ har udfyldt de første fire klager mod Google, Facebook, Instagram og WhatsApp på førstedagen for ny datalov. De lever ikke op til lovgivningen, når de tvinger brugerne til at accepterer privatlivsvilkårene, mener borgerinitiativet.
25 May 2018 | 1:56 pm

Det er blevet rekorddyrt at smide laks på grillen
Prisen på norsk laks har nået et rekordhøjt niveau. Giftigt blomstrende alger, havlus og sultne forbrugere har skubbet prisen op.
25 May 2018 | 6:59 am

Håndrullede cigarer sætter fut i salget hos tobakskompagni
Resultatet voksede hos tobaksgigant i første kvartal. Salg af cigarer steg, mens salg af pibetobak faldt.
17 May 2018 | 7:28 am

Historisk enighed i landbruget skal sikre dansk økologi
Skal Danmark bevare sin internationale førertrøje, kræver det fodslag og investeringer, siger landbruget nu.
17 May 2018 | 2:47 am

Chr. Hansen ansætter ny koncerndirektør i farvedivision
Chr. Hansen har ansat Klaus Bjerrum som ny koncerndirektør i farvedivisionen, Natural Colors.
8 May 2018 | 1:47 pm

Læs mere »

rug


25. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for rug for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem rug teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks rug grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
En forsvundet lottogevinst og en mystisk båndlagt arv er hovedingredienserne i en spektakulær konkurssag mod Mikael Stakemann, som ifølge kurator skylder sine kreditorer 43 mio. kr. Selv hævder Mikael Stakemann, at han kun skylder et par hundrede tusinde væk.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende rug, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som rug sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling rug (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som rug. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give rug mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Conakry, Tirana, Maputo, Reykjavik, Freetown, Nuku'alofa, Kuala Lumpur, Asjkhabad, Kampala, Bukarest, Astana, Belmopan, Kabul, Montevideo, Abuja, Paramaribo, Bridgetown, Roseau, Vaduz, Vilnius, Algier, Kingston, Beirut, Tasjkent, Yaound, Rabat, Santiago de Chile, Chisinau, Pretoria, Ulan Bator, Kiev, Khartoum, Tel Aviv, Vientiane, Muskat

Se mere »