lup

Hvad vil du vide om

scorekortSøg her:

scorekort

13. november 2018: Velkommen til siden om scorekort, hvor du finder alt om scorekort. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området scorekort: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af scorekort samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, scorekort, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på scorekort, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, scorekort og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Scorekort rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om scorekort i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af scorekort halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres scorekort. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Reykjavik, Bras, Bern, San Salvador, Chisinau, Asjkhabad, Abidjan, Honiara, Tunis, Sofia, Antananarivo, Berlin, Rabat, Paris, Hanoi, Niamey, Praia, Nairobi, Melekeok, Kuala Lumpur, Seoul, Bangkok, Port Vila, Luanda, Quito, Ottawa, Tegucigalpa, Andorra la Vella, Tirana, Bogot, South Tarawa, Dakar, Zagreb, Juba, Athen

Læs mere »

Nyheder

Jesper Hansen får kaptajnrolle på fransk Tour-hold

"En meget fed oplevelse".

Sådan beskriver Jesper Hansen årets udgave af det syv dage lange etapeløb Catalonien Rundt.

- Jeg har før kørt klassement i mindre løb, men det var første gang...


13 November 2018 | 6:21 pm

Dansker giver intet for direktørs opsang: - Det er fuldstændig latterligt

Der er stadig løse ender hos det irske cykelhold Aqua Blue Sport, selvom de for to og en halv måned siden meddelte, at de lukkede.

Ryttere og medarbejdere mangler nemlig fortsat at få udbetalt løn,...


13 November 2018 | 4:11 pm

Team Sky tager igen to kaptajner med til Tour de France

Geraint Thomas vandt overraskende dette års Tour de France foran Chris Froome efter en intens intern duel mellem de to Team Sky-ryttere. 

Ved næste års Tour de France får begge ryttere lov til...


12 November 2018 | 11:14 am

Cykelboss forstår ikke tidligere Riis-rytter, der vil gøre comeback som 52-årig

20 år efter sin sejr i en af cykelsportens største klassikere skal Andrea Tafi tilbage på cyklen.

Den nu 52-årige italiener sagde for nylig til hollandske Het Laatste Nieuws, at han har fundet...


12 November 2018 | 7:01 am

Danske topryttere har ikke fået løn

Det kniber med udbetalingen af løn hos Aqua Blue Sport. 

Cykelholdet, der i august bekendtgjorde, at det lukker, inden året er omme, har ikke uddelt løn til rytterne for oktober.

Det be...


10 November 2018 | 10:11 am

DF: Forsvaret har brug for en whistleblowerlinje
Gamle sager dukker først op nu, fordi der er en frygtkultur i forsvaret, hvor kritikere bliver straffet, siger DF. S og R er åbne over for at skabe whistleblowerlinje.
13 November 2018 | 8:05 pm

Analyse: Det står værre til end frygtet i dansk forsvar
Departementschef og forsvarschef er hovedpersoner i nye sager om manglende dømmekraft og manglende viden. Problemer med habiliteten får ingen konsekvenser, men skaden på forsvaret er sket.
13 November 2018 | 8:01 pm

Der er behov for en ny kultur i hele forsvaret
Efter flere afsløringer om nepotisme i forsvaret bør der nu ske ændringer.
13 November 2018 | 8:00 pm

TV-nyheder er svære at placere. De stopper nemlig flowet
TV 2 rykker nu deres nyhedsflagskib en halv time frem til 21.30 og overtager dermed DR's gamle plads. De nye placeringer viser problemerne med nyheder på flow, mener ekspert.
13 November 2018 | 7:55 pm

'Doggystyle' på DR 3: I provinsen er man glatbarberet
Vores anmelder vil hellere se provinsen indefra og ikke gennem millenium-ironisk tonede københavnerbriller.
13 November 2018 | 7:42 pm

Læs mere »

scorekort


13. november 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for scorekort for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem scorekort teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks scorekort grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende scorekort, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som scorekort sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling scorekort (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som scorekort. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give scorekort mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Castries, Podgorica, Pretoria, Kuala Lumpur, Tbilisi, Nouakchott, Dhaka, Manama, Santo Domingo, Zagreb, Ouagadougou, Islamabad, Conakry, San Marino, Roseau, Colombo, Paris, Moskva, Muskat, Nicosia, Bangkok, Male, Nuuk, Porto-Novo, Manila, Andorra la Vella, Suva, Addis Abeba, Caracas, Prag, Brazzaville, Lima, Port-au-Prince, Asmara, Bogot

Se mere »