lup

Hvad vil du vide om

valideringSøg her:

validering

24. april 2018: Velkommen til siden om validering, hvor du finder alt om validering. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området validering: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af validering samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, validering, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Evaluering blotlægger problemer med reform af førtidspensionen. Minister og partier drøfter ændringer.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på validering, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, validering og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Validering rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om validering i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af validering halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres validering. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Bern, Dalap-Uliga-Darrit, Taipei, Djibouti, Conakry, Tunis, Minsk, Abuja, Malabo, Warszawa, Vaduz, Algier, Maseru, Washington D.C., Islamabad, Tegucigalpa, Harare, Tripoli, Apia, Budapest, Ankara, Luxembourg, Asmara, Lom, Lilongwe, Kuala Lumpur, Santiago de Chile, Nuuk, Paramaribo, Port of Spain, Riyadh, Yaound, Brazzaville, Luanda, Seoul

Læs mere »

Nyheder

Nikolaj Markussen og BSV eliminerer Nordsjælland

Nordsjælland Håndbold udspillede mandag aften sin chance for at komme i semifinalerne med et nederlag på 24-28 til BSV.

Hjemmeholdet fra Nordsjælland var pisket til sejr for at bevare mulighed...


23 April 2018 | 8:18 pm

Spellerberg på vej til udlandet? Bekræfter dialog med udenlandsk klub

Tre uger i spansk håndbold for efterhånden 10 år siden er det eneste udlandseventyr, som Bo Spellerberg har haft i en lang og flot karriere.

Men måske venter der et nyt udlandsophold for den 38-åri...


23 April 2018 | 6:53 pm

- Dagen har været lidt surrealistisk, siger HCM-profil

En sæson, der har budt på mange og anderledes udfordringer, slutter før tid for HC Midtjylland-profilen Jacob Østergaard. Det stod klart mandag, da ligaklubben blev erklæret konkurs.

- Fra nu af er...


23 April 2018 | 4:25 pm

- Det var nok ikke Herning, man skulle have valgt, siger HCM-boss

Det var med blandede følelser, at klubejer og formand Thomas Hintze mandag modtog nyheden om HC Midtjyllands konkurs.

Efter et månedlangt forløb med økonomiske problemer og forhandlinger med mulige...


23 April 2018 | 3:06 pm

HC Midtjylland tog andre klubber som gidsler, mener redaktør

Efter flere måneder med uvished og store økonomiske problemer er HC Midtjylland blev erklæret konkurs.

Det står klart efter et møde i Skifteretten i Herning mandag.

Konkursen sætter et ...


23 April 2018 | 2:23 pm

Læs mere »

validering


24. april 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for validering for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem validering teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks validering grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Henrik Dahl Jeppesen fra DEAS afløser John Frederiksen som formand i Ejendomsforeningen Danmark. Boris Nørgaard Kjeldsen er ny næstformand.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende validering, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som validering sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling validering (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som validering. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give validering mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Rabat, Bandar Seri Begawan, Kuwait City, Tbilisi, Port Louis, Berlin, Lusaka, Asmara, Minsk, Tunis, Paris, Sana, Sarajevo, Nuuk, Porto-Novo, Athen, Santiago de Chile, Moroni, Antananarivo, Bangkok, Ankara, Bras, Port-au-Prince, Kabul, Pretoria, Quito, Honiara, Helsingfors, Bujumbura, Naypyidaw, Tripoli, Ottawa, Conakry, Madrid, Apia

Se mere »