lup

Hvad vil du vide om

velfærdsstatens udfordringerSøg her:

velfærdsstatens udfordringer

16. juli 2018: Velkommen til siden om velfærdsstatens udfordringer, hvor du finder alt om velfærdsstatens udfordringer. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området velfærdsstatens udfordringer: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af velfærdsstatens udfordringer samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, velfærdsstatens udfordringer, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Digitalisering af aviser og dokumenter fra fortiden har været en stor succes for Det Kgl. Bibliotek. Men på grund af besparelser vil det tage mange generationer, før man kan søge i alle gamle aviser online.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på velfærdsstatens udfordringer, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, velfærdsstatens udfordringer og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Velfærdsstatens udfordringer rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om velfærdsstatens udfordringer i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af velfærdsstatens udfordringer halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres velfærdsstatens udfordringer. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Roseau, Funafuti, Damaskus, Basseterre, Bandar Seri Begawan, Bangkok, Singapore, Asmara, Sana, Ljubljana, Monrovia, Nuku'alofa, Zagreb, Bangui, Libreville, Kinshasa, Praia, Dusjanbe, Nuuk, Athen, Kabul, Tegucigalpa, Taipei, Vientiane, Islamabad, Guatemala City, Lima, Apia, San Jos, Honiara, Kingston, Luanda, Belmopan, Jakarta, Phnom Penh

Læs mere »

Nyheder

Venstre-vælgere vil have en regering uden LA: »Det er overvældende«
Bliver Venstre en del af en regering efter folketingsvalget, bør det ske uden deltagelse af Liberal Alliance. Det mener et flertal af V-vælgerne ifølge ny Gallup-måling. Førsteprioriteten blandt Venstres vælgere er en regering med DF og de Konservative. Blot hver tiende ønsker LA med om bord.
15 July 2018 | 7:00 pm

Socialrådgivere vil have officiel fattigdomsgrænse tilbage
Danmarks Statistik har lavet en ny version af fattigdomsgrænsen. Forening vil have officiel grænse igen.
15 July 2018 | 7:35 am

Markant billigere elbiler kan være på vej til danskerne
Ifølge en fortrolig plan kan det fra efteråret blive mange tusinde kroner billigere at købe en elbil.
14 July 2018 | 8:17 pm

Fattigdomsgrænsen er tilbage som målestok i Danmark
For tre år siden blev den omstridte fattigdomsgrænse afskaffet. Nu har Danmarks Statistik lavet en ny version.
14 July 2018 | 6:54 pm

Tørke giver flere danske økologiske bøffer i kølediskene
Økologiske landmænd sender flere kvæg til slagtning, fordi tørken giver fodermangel, lyder det fra slagterier.
13 July 2018 | 12:00 pm

Foder fra brakmarker batter kun lidt for tørkeplagede landmænd
Tørkeplagede landmænd og deres dyr får hjælp fra EU i form af ekstraordinær adgang til foder fra brakmarker.
13 July 2018 | 8:02 am

Var direktør i flere af cafékonges selskaber: Nu er Cecilie dømt og risikerer kæmpe gæld
28-årige Cecilie Jørgensen var i en årrække direktør i en stribe selskaber kontrolleret af den forhenværende cafékonge Bahram Sari Beliverdi. Ifølge hende selv var hun blot stråmand. Nu er hun blevet idømt konkurskarantæne.
12 July 2018 | 9:45 am

Unibrew gennemfører fransk opkøb og opjusterer forventningerne
Royal Unibrew har gennemført købet af den franske virksomhed Etablissements Geyer Fréres, der producerer læskedrikke under mærker som Lorina, Purethé og Infreshhh.
12 July 2018 | 7:39 am

Forbrugerne skal ikke have mere tilsat nitrit end højst nødvendigt
Der er al mulig grund til at lade den danske særregel for nitrit sprede sig til resten af EU.
15 July 2018 | 1:00 pm

Hvorfor skulle ungdommen være mere sårbar over for karakterer i dag?
Der er snart ikke det problem, som karakterer ikke anklages for at forårsage. Karakterer er skyld i væksten i antallet af stressede unge og kvæler læringslysten, lyder det. Men hvorfor skulle den nuværende ungdom være mere sårbar over for karakterer end for blot otte år siden, hvor jeg selv blev student?
15 July 2018 | 12:00 pm

Folkestyret svigter igen og igen og...

15 July 2018 | 12:00 pm

Læs mere »

velfærdsstatens udfordringer


16. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for velfærdsstatens udfordringer for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem velfærdsstatens udfordringer teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks velfærdsstatens udfordringer grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende velfærdsstatens udfordringer, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som velfærdsstatens udfordringer sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling velfærdsstatens udfordringer (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som velfærdsstatens udfordringer. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give velfærdsstatens udfordringer mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Luxembourg, Khartoum, Bras, Lilongwe, Tripoli, Amsterdam, Harare, Paramaribo, Havanna, Tel Aviv, Kairo, Vilnius, Libreville, Lom, Yaound, Roseau, Bisjkek, Tegucigalpa, Chisinau, Muskat, Helsingfors, Phnom Penh, Moskva, Managua, Kingstown, Brazzaville, Singapore, London, Bissau, Praia, Banjul, Bamako, Taipei, Moroni, Kampala

Se mere »