lup

Hvad vil du vide om

ventetidSøg her:

ventetid

23. januar 2018: Velkommen til siden om ventetid, hvor du finder alt om ventetid. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området ventetid: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af ventetid samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, ventetid, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Liverpool-manager Jürgen Klopp var mandag aften i mundhuggeri med en højtråbende tilskuer, da hans Liverpool-mandskab tabte for første gang i tre måneder.

Midtvejs i anden halvleg gad Klopp ikke læ...


Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på ventetid, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, ventetid og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Ventetid rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om ventetid i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af ventetid halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres ventetid. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Melekeok, Phnom Penh, Bras, Harare, Sofia, Minsk, Jakarta, Maputo, London, Canberra, Bogot, Montevideo, Ulan Bator, San Jos, Rom, Luxembourg, Saint John's, Santo Domingo, Libreville, San Marino, Dusjanbe, Dublin, Wien, Sucre, Asjkhabad, Bangui, Seoul, Port of Spain, Madrid, New Delhi, Abuja, Moroni, Chisinau, Kabul, Singapore

Læs mere »

Nyheder

Norge står til at få verdens værste boligmarked i år
Intet andet land i verden har en svagere udvikling på boligmarkedet end Norge i 2018, viser en analyse fra ratinginstituttet Fitch.
23 January 2018 | 9:50 am

Medie: Succesrig husbygger tæt på salg igen, igen
Danske Huscompagniet skal sælges igen. Kapitalfonden EQT har fundet banken, der skal stå for salget.
22 January 2018 | 3:36 pm

Historisk arv: Norges hotelkonge videregiver formue på 20 milliarder kroner til sine tre børn
Den norske hotelmogul og mangemilliardær, Petter Stordalen, har valgt at overføre familieformuen på i alt 25,1 milliarder norske kroner til sine tre børn før tid. »Det skal sikre, at børnene overtager koncernen, hvis jeg bliver udsat for en flyulykke,« lyder det fra den 55-årige nordmand.
22 January 2018 | 11:14 am

Cabinn-rigmand vil bygge hotel til piloter og stewardesser
Niels Fennet planlægger at bygge et hotel til flypersonale nær lufthavnen. Det jyske hotelmarked er til gengæld uinteressant for hotelmillionæren.
22 January 2018 | 8:03 am

Industriens Pension får tocifret milliardafkast efter stærkt aktieår
Industriens Pension fik et samlet afkast på sin investeringsportefølje på 12,2 mia. kr. eller 8,2 pct.
23 January 2018 | 1:36 pm

Forsikringsbranche: Ingen sorte pletter på landkortet
Forsikring & Pension afviser, at der findes pletter på danmarkskortet, hvor man ikke kan tegne en forsikring.
23 January 2018 | 12:36 pm

I fire postnumre skal du betale mere end 50.000 kr. pr. kvadratmeter
De første uger af 2018 startede med, at en ny lejlighed på markedet slog prisrekord for så ganske kort tid efter at blive slået af endnu en ny, dyr sag på markedet.
23 January 2018 | 12:00 pm

Rigmand i Schweiz taber sag om trecifret millionbeløb til Skat
Det er ikke forkert, når Skat forlanger 196 millioner kroner i skat af en rigmand, der nu er bosat i Schweiz. Det er Københavns Byret mandag kommet frem til i en civilsag, hvor Skat er blevet frifundet.
22 January 2018 | 1:07 pm

3.000 eller 63.000 kr. kvadratmeter: Prisforskellen på landets huse er enorm
Hvis tid er penge, og boligjagten er sat ind, skal man nok begynde at regne på antallet af ledige timer, inden man vælger drømmeadressen.
22 January 2018 | 11:00 am

Læs mere »

ventetid


23. januar 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for ventetid for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem ventetid teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks ventetid grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende ventetid, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som ventetid sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling ventetid (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som ventetid. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give ventetid mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Praia, Vientiane, Port-au-Prince, Rom, Libreville, Muskat, Colombo, Niamey, Riyadh, Moroni, Paris, Riga, Maputo, Ulan Bator, Zagreb, Paramaribo, Warszawa, Phnom Penh, Reykjavik, Antananarivo, Bras, Bisjkek, Suva, Taipei, Prag, San Jos, Sucre, Addis Abeba, Doha, London, Belmopan, Tegucigalpa, Helsingfors, Lom, Vatikanstaten

Se mere »